Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka má opäť nového frajera: TOTO je jej tajná láska!

Kristína Svarinská má po svojom boku už niekoľko mesiacov nového partnera. Zobraziť galériu (6)
Kristína Svarinská má po svojom boku už niekoľko mesiacov nového partnera. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Nový partner! Kristína Svarinská (26) je, čo sa týka súkromia, tajnostkárka. Častokrát si verejnosť ani nestihne všimnúť, kedy si našla novú lásku alebo naopak vzťah ukončila. A rovnako tomu je aj teraz - so spolužiakom z VŠMU, ktorého naposledy priznala ako svojho partnera, vraj už takmer dva roky netvorí pár. A najnovšie sa po boku sympatickej herečky začal objavovať nový muž. Ako sa nám podarilo zistiť, koncom minulého roka sa brunetka dala dokopy s mladým filmárom Dávidom. Pozrite FOTO!

Kristína Svarinská si svoje súkromie prísne stráži. Nikto nevie, s kým aktuálne žije a či vôbec niekoho má. Naposledy verejne priznala randenie so spolužiakom z VŠMU. No ako sa nám podarilo zistiť, vzťah s mladým hercom je už dávno minulosťou. 

Po boku sympatickej brunetky sa totiž už nejaký ten čas objavuje nový muž. Podľa našich informácií sa umelkyňa koncom minulého roka dala dokopy s mladým filmárom Dávidom. A svedčia o tom aj fotky, ktoré si herečkina nová láska vešia na sociálne siete. 

Dvojica si začiatkom roka spolu užívala vo Veľkej Británii, navštívili Španielsko a nedávno aj Indonéziu. Práve odtiaľ pochádza aj ich najnovší záber, ktorým sa režisér pochválil. A zaľúbenci na ňom doslova žiaria šťastím. Snáď tento vzťah herečke konečne vyjde... V minulosti totiž to šťastie nemala. 

Veď doposiaľ sa jej meno spájalo už s niekoľkými mužmi. Spomeňme napríklad rapera a producenta Beyuza, s tým to kráske vydržalo len krátke tri mesiace. Pri natáčaní seriálu Druhý dych sa zamilovala do filmára Lukáša Hanuláka no ani s ním to nebolo na dlho. Istý čas sa po jej boku objavoval dokonca hudobník Martin Valihora, ktorý má dcéru s jojkárkou Alexandrou Orviskou. Nám pred dvoma rokmi priznala vzťah so spolužiakom z VŠMU a ako sa zdá, najnovšie má opäť nového partnera. Tak snáď už toho pravého. 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Kristína Svarinská tvorí od minulého roka pár s filmárom Dávidom Š. A dvojica si spoločné chvíle zjavne užíva.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Svarinská tvorí od minulého roka pár s filmárom Dávidom Š. A dvojica si spoločné chvíle zjavne užíva.  (Zdroj: facebook/instagram)

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu