Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svarinská na verejnosti večer a ráno: Rozdiel aj 10 rokov!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (8)
Kristína Svarinská

BRATISLAVA - Koľko má vlastne rokov?! Kristína Svarinská (27) účinkuje v novom slovenskom filme, o ktorom v piatok rozprávala v Teleráne. Pri fotografii s moderátormi relácie ale mnohým zostal rozum stáť. Herečka na nej totiž vyzerala ako také dievčatko, podľa vyjadrenia jedného z divákov asi tak na 16. Večer predtým sa však ukázala na premiére nalíčená a s výrazným rúžom na perách, čo ju priblížilo viac k jej skutočnému veku.

Kristína Svarinská bude evidentne starnúť veľmi pomaly. Na svoj skutočný vek totiž vôbec nevyzerá. A už vôbec nie, keď sa nenamaľuje. Vo svojej prirodzenej podobe sa ukázala aj v Teleráne, kde si spravila fotografiu s moderátormi. 

Brunetka sediaca medzi nimi bez štipky mejkapu na tvári pôsobila na prvý pohľad doslova ako dieťa. A aj pri bližšom skúmaní by jej asi každý hádal menej ako osemnásť. „Vyzerá tu na 16-násť,” napísal jeden z divákov. A to je 11-ročný rozdiel oproti tomu, koľko má naozaj rokov.

My sme herečku stretli večer predtým na premiére filmu Bezva ženská na krku, kam dorazila nalíčená a s výrazným rúžom na perách. Takto vyzerala bližšie k tej 27-čke, ktorú reálne má. Aj s mejkapom by sme jej však hádali o čosi menej. 

Kristína Svarinská na večernej premiére a ráno v Markíze
Zobraziť galériu (8)
Kristína Svarinská na večernej premiére a ráno v Markíze

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu