Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z neviniatka Svarinskej poriadna dračica: Na premiére ukázala holý zadok aj podprsenku!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Wau, to je ale odvaha! Kristína Svarinská (29) patrí medzi najkrajšie slovenské herečky a zároveň sa môže pýšiť aj tým, že na krku nemala nikdy žiadny škandál. V spoločnosti sa prezentuje vždy na úrovni a hoci je poriadna kočka, viac ako výzorom sa snaží zapôsobiť charizmou a talentom. Najnovšie však svojím vzhľadom poriadne vyrazila dych!

Kým na slovenskej premiére filmu Teroristka sa Kristína objavila v pomerne konzervatívnych červených šatách, na tej českej už bola podstatne odvážnejšia.. Absenciu výstrihu a čistý strih v dĺžke po kolená vymenila za naozaj sexi kúsok, v ktorom zaujala na prvý pohľad.

V Prahe predviedla voľné smotanové šaty s niekoľkými prestrihmi. Tie najvýraznejšie sa nachádzali po bokoch a siahali takmer nad zadok. Nie je preto žiadnym prekvapením, že pri pohybe a niektorých pózach si krásna brunetka skrátka outfit neustrážila a fotografom sa preto naskytlo rovno niekoľko príležitostí zvečniť jej obnažené pozadie.

Kristína Svarinská zvolila na premiéru filmu Teroristka odvážny outfit.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská zvolila na premiéru filmu Teroristka odvážny outfit.  (Zdroj: profimedia.sk)

Počas večera jej kvôli strihu šiat takto vykukoval zadok.
Zobraziť galériu (5)
Počas večera jej kvôli strihu šiat takto vykukoval zadok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci sa na prvý pohľad vďaka hlbokému výstrihu mohlo zdať, že herečka na sebe nemá podprsenku, neskôr jej vykukla aj tá. Žiadne veľké faux-pas sa však nekoná. Svarinská vyzerala skutočne božsky a veru, takto by sa v spoločnosti mohla objavovať aj častejšie. Hanbiť sa nemá za čo a určite by potešila nejedného fanúšika.

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu