Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Miss Európskej únie Kováčová: Užívala si s Lundgrenom a Nicole Scherzinger!

Dolph Lundgren so sestrou (v strede) a Silvia Kováčová Zobraziť galériu (9)
Dolph Lundgren so sestrou (v strede) a Silvia Kováčová

SAINT TROPEZ – Leto si užívala plnými dúškami! Najkrajšia žena Európy z roku 2006, Slovenka Silvia Kováčová (25), trávila uplynulé dva mesiace cestovaním a žúrovaním. Navštívila aj známe francúzske letovisko Saint Tropez, kde sa na privátnej VIP diskotéke zoznámila s hercom Dolphom Lundgrenom (52) či speváčkou z Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (32).

V júli precestovala Silvia Kováčová celé južné Francúzsko. Nevynechala ani destináciu Saint Tropez. Počas svojho pobytu v známom letovisku si nedala ujsť VIP párty, ktorá bola určená len pre veľmi úzky okruh ľudí. Podnik bol preplnený známymi svetovými celebritami. Nechýbala napríklad speváčka zo známej skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger, či herec Dolph Lundgren so sestrou.

Ako Silvia topkám prezradila, zo svalnáča bola nadšená. „Rozprávali sme sa o jeho filmovej kariére a o živote. Veľmi príjemne ma prekvapil,“ povedala o hercovi, ktorého meno sa spája najmä s filmami Rocky 4 alebo Univerzálny vojak. S rodákom zo Švédska a jeho sestrou si Kováčová aj zapózovala.

Ako to vyzeralo na privátnej párty? Pozrite si našu GALÉRIU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu