Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka v zahraničnom seriáli: Nahota a zvrhlé orgie!

Kristína Svarinská si zahrala v zahraničnom koprodukčnom seriáli. Zobraziť galériu (15)
Kristína Svarinská si zahrala v zahraničnom koprodukčnom seriáli.

BRATISLAVA - Staré známe klišé! Často, keď sa Slovenky objavia v zahraničných počinoch, stvárňujú ruské dievčatá zapletené do prostitúcie. Inak to nie je ani pri Kristíne Svarinskej (26), ktorá sa objavila v utorkovej časti seriálu Kuriér. Jej postavu totiž predal vlastný strýko mužovi, ktorý obchodoval so ženami a vo svojom paláci organizoval zvrátené sexuálne orgie pre bohatých a slávnych.

Po úspešnom viacdielnom filme Kuriér s Jasonom Stathamom vznikol v kanadsko-francúzsko-americko-nemeckej produkcii aj seriál. Ten teraz vysiela televízia Joj a v utorok uviedla na svojich obrazovkách tretí diel s názvom Sex, lži a video. 

V epizóde sa však okrem zahraničných hercov objavili aj Češka Eva Josefíková (Klára) a Slovenka Kristína Svarinská (Marianna). Brunetky si zahrali ruské sestry, ktoré sa dostali do rúk pasákom. „Strýko ju predal zlému mužovi,” uviedla Klára o Marianne, ktorú jej kuriér pomáhal nájsť. 

Dievčinu objavil v dome muža podnikajúceho v oblasti prostitúcie. Kým v prepychovo zariadenom interiéri sa odohrávala párty plná nahých žien, v podzemí sa zas konali sexuálne orgie. A práve tam na jednej z postelí objavila kuriérova partnerka postavu stvárňovanú Svarinskou. Naša herečka sa však v seriáli neodhalila. Na čo bola Marianna v luxusnom paláci využívaná, bolo uvedené len v náznakoch. 

 

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu