Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianová na výlete s rodinou a o pár hodín... Strach o budúcnosť!

Marianna Ďurianová si nedeľu užívala chvíle s rodinou, v pondelok ráno sa jej partner postavil pred súd. Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová si nedeľu užívala chvíle s rodinou, v pondelok ráno sa jej partner postavil pred súd.

BANSKÁ BYSTRICA – Toto by nechcela prežívať žiadna mamička! Bývalá moderátorská hviezda Marianna Ďurianová (38) si v nedeľu užívala príjemne strávený čas so svojím partnerom a synom. No o niekoľko hodín neskôr už bezpochyby prežívala poriadne skľučujúce chvíle a strach o svojho partnera Romana Doležaja (39) aj o budúcnosť rodiny. Počas minulého roka sa totiž prevalilo, že otec jej jediného dieťaťa figuruje v kauze vydierania a lúpeže. Prípad sa práve v pondelok ráno začal prejednávať na súde. Podnikateľovi hrozí 10 až 20 rokov za mrežami.

Bývalá markizácka moderátorka Marianna Ďurianová sa počas uplynulého víkendu objavila v Orechovej Potôni. Tam si spolu s partnerom a synom vychutnávala pohľad na rýchle autá. Roman Doležaj sa evidentne snažil užiť si chvíle so svojím synom.

Hneď na druhý deň ráno však už prežíval ťažké chvíle na súde v Banskej Bystrici. Špeciálna prokuratúra ho totiž obvinila spolu s ďalšími osobami z trestného činu vydierania a lúpeže. Na jeseň roku 2011 mal spolu s ďalšími troma mužmi vydierať Jána z Považskej Bystrice, ktorému jeden z obvinených v minulosti požičal peniaze. Partnera známej blondínky stíhajú aj za podporu zločineckej skupiny.


Trápenie v súkromí Marianny Ďurianovej: Jej muž lieta vo veľkých problémoch!

Facka pre Mariannu Ďurianovú: Vyhrážanie, lúpež a hrozba basy!


Doležaj bol stíhaný na slobode, a tak na rozdiel od niektorých iných účastníkov konania nevchádzal v pondelok do siene s putami na rukách a v sprievode kukláčov. Podnikateľ podľa TASR trvá na svojej nevine a obžalobu považuje za nezákonnú. V prípade preukázania viny nad ním visí hrozba 10 až 20 rokov za mrežami. 

Hlavné pojednávanie s touto skupinou, označovanou ako „piťovci dva”, je zatiaľ naplánované na niekoľko mesiacov. „Prvý deň začal výsluchom obžalovaných. Rozsudok tak skoro nepadne,“ dozvedeli sme sa na súde k tejto kauze. Pre Ďurianovej rodinu tak nastali krušné chvíle plné stresu a strachu o budúcnosť.  

Viac o téme: Marianna ĎurianováRoman Doležaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu