Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianovej nočná mora: Jej muž je podľa súdu vinný... Naparili mu niekoľko rokov!

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj

BRATISLAVA/PEZINOK - Nevyviazol z toho! Roman Doležaj (39), partner Marianny Ďurianovej (38), figuruje v kauze vydierania a krádeže, navyše bol obvinený z podpory zločineckej skupiny. Včera o jeho vine a treste rozhodoval Špecializovaný trestný súd.

Počas minulého roka sa prevalilo, že o partnera Marianny Ďurianovej, podnikateľa Romana Doležaja, má záujem polícia. Mal sa totiž zapliesť do lúpeže a vydierania. Navyše mal na krku aj obvinenie z podporovania zločineckej skupiny. 


Facka pre Mariannu Ďurianovú: Vyhrážanie, lúpež a hrozba basy!


O vine Doležaja sa rozhodovalo v procese so zločineckou skupinou tzv. piešťanských piťovcov, ktorý vyvrcholil v piatok. Ďurianovej partner dostal nepodmienečný trest. Podľa TASR on a jeho ďalší spoluvinníci boli odsúdení na pobyt za mrežami v trvaní od necelých dvoch až po takmer štyri a pol roka. Z podporovania zločineckej skupiny nakoniec obvinený nebol. 

„Rozsudok, ktorý má v písomnej forme niekoľko desiatok strán, nie je právoplatný. Pre odvolania prokurátora aj niektorých obžalovaných sa prípadom bude zaoberať Najvyšší súd SR,” píše agentúra SITA. Nočná mora teda pre moderátorku a jej partnera zatiaľ nekončí.

Navyše, Doležaj je podozrivý aj z ďalších trestných činov, ktoré sa vyšetrujú v rámci iného prípadu. Ide o krádeže a podvod. Róbert B., Roman D., Jozef H., Jaroslav M., Dezider R. a Dušan Š. mali ako členovia organizovanej skupiny spôsobiť škodu vo výške najmenej 308 978,75 eur,” informoval Martin Wäldl z oddelenia komunikácie a prevencie PZ. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody v trvaní 10 až 15 rokov.


Dôvod razie u Ďurianovej: Ďalšie obvinenie jej muža... Krádeže za viac ako 300 000 eur!


Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu