Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďurianová, ako ju verejnosť nikdy nevidela: Zakázané fotky v spodnej bielizni!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Takto ju nepozná takmer nik! Marianna Ďurianová (38) mala kedysi ako tvár markizáckeho spravodajstva zakázané prezentovať sa snímkami, ktoré by mali čo i len náznak pikantného podtónu. Mohla ich mať maximálne v súkromnom archíve. Teraz sa však na verejnosť dostali zábery v bielizni z jej tehotenského obdobia.

Netradičný pohľad! Marianna Ďurianová sa ako tvár spravodajstva väčšinou prezentovala na verejnosti decentne. Aj keď prijala pozvanie vystupovať ako modelka na nejakom podujatí, nikdy na sebe nepredvádzala škandalózne kúsky. A fotky blondínky v bielizni? Nemysliteľné a dokonca aj zakázané.  

No v tehotenskom období sa ako mnohé nastávajúce mamičky aj Marianna rozhodla odhaliť svoje telo. Pred tromi rokmi sa totiž nechala zvečniť do súkromného albumu v pózach, v akých ju verejnosť ešte nevidela. Fotografke Zuzane Kapišinskej, ktorá má na svojom konte tehotenské snímky viacerých známych tvárí, stála pred objektívom v ružovej spodnej bielizni.

Okrem toho pózovala aj v bielom tielku. Nadvihla si ho tak, aby bolo vidieť bruško. V súvislosti so zábermi, ktoré sa nachádzajú na verejne prístupnom facebookovom profile spomínanej fotografky, však treba poznamenať, že oba pôsobia veľmi nežne. Ďurianová na nich vyzerá skvelo a ničím nepoburuje.

Ďurianová, ako ju verejnosť
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu