Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajný zásah u Ďurianovej doma: Marianna v šoku!

Marianna Ďurianová prežila v pondelok poriadne nepríjemné chvíle vo vlastnom byte. Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová prežila v pondelok poriadne nepríjemné chvíle vo vlastnom byte. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto nečakala! Exmarkizáčke Marianne Ďurianovej (38) sa úvod týždňa začal poriadne z ostra. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, v pondelok v doobedňajších hodinách sa u nej doma konala policajná razia. Dôvodom je vyšetrovanie jej partnera Romana Doležaja (39), ktorý figuruje v kauze vydierania a lúpeže.

Exmarkizáčka Marianna Ďurianová sa už rok a pol trápi kvôli svojmu partnerovi a zároveň otcovi ich spoločného synčeka Romanka (3). Podnikateľ Roman Doležaj totiž figuruje v kauze vydierania a lúpeže, za čo mu v prípade preukázania viny hrozí 10 až 20 rokov za mrežami. 

Najnovšie plavovláska opäť čelila poriadne traumatizujúcemu zážitku. Podľa našich informácií sa v pondelok doobeda konala u nej doma veľká policajná razia. Akcia trvala niekoľko hodín. Dôvodom bolo vyšetrovanie jej partnera. Muži zákona však so samotným Doležajom do kontaktu neprišli. Ten sa v týchto chvíľach nachádza mimo územia našej krajiny.

„Dnes ešte nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Je to akcia NAKA,“ povedal pre Topky.sk prezident policajného zboru Tibor Gašpar. V súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa snažili skontaktovať aj so samotnou moderátorkou. Tá však na naše esemesky nereagovala.

Ďurianovej partner si narobil problémy ešte na jeseň roku 2011. Vtedy mal spolu s ďalšími tromi mužmi vydierať Jána z Považskej Bystrice, ktorému jeden z obvinených v minulosti požičal 4000 €. Toho vraj Doležaj spolu s komplicmi vylákali na parkovisko pred jeden z podnikov v Trnave, kde ho mali zastrašovať. Navyše mali Jánovi bez jeho súhlasu zobrať luxusný Mercedes za vyše 45 000 €. 

Tento prípad pritom súvisí aj s ďalšou protizákonnou činnosťou - celkovo ide o 18 skutkov, ktorých sa dopustila organizovaná skupina. Vyšetrovanie je už ukončené a v závere minulého roka bola na všetkých aktérov podaná aj obžaloba. „A to na 16 osôb, z ktorých 9 je vo väzbe. Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a vydierania,“ povedala v minulosti pre topky.sk Jana Tökölyová, hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry. Ďurianovej polovička je stíhaná na slobode. 


Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: Marianna ĎurianováRoman Doležaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu