Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Miro Jaroš to skutočne prehnal: Fanúšikovia sa búria a... V televízii dostal STOPku!

Miro Jaroš to s novou piesňou Rieka trochu prepískol. Zobraziť galériu (5)
Miro Jaroš to s novou piesňou Rieka trochu prepískol. (Zdroj: youtube.com/Facebook)

BRATISLAVA - Prepískol to! Miro Jaroš (37) začiatkom roka vydal nový album s názvom #5 a v týchto dňoch už púta pozornosť videoklipom k piesni Rieka. A veru ním narobil veľký rozruch. Slováci sa totiž zhodujú, že to tentokrát spevák poriadne prehnal. Nielen, že sú oficiálne fotky k singlu neprirodzene vyretušované, ale kvôli samotnému textu televízia Joj odmietla novinku odvysielať.

Po rokoch hudobnej tvorby iba pre deti vydal Miro Jaroš začiatkom roka album aj „pre dospelých“. Z novinky z názvom #5 spevák nedávno predstavil singel s názvom Rieka. To však zrejme ani len netušil, aký rozruch ním narobí. Podľa mnohých to totiž hudobník tentokrát poriadne prehnal. 


Ruže, pochmúrnosť a netypické zvuky: Pozrite si nový videoklip Mira Jaroša


Veľkú kritiku zo strany fanúšikov si Jaroš vypočul za oficiálne fotky k piesni. Podľa priaznivcov to Žilinčan prepískol s úpravami. Zábery sú vraj až príliš vylepšené a on na nich vyzerá úplne ako vosková figurína. „Na môj vkus veľa, veľa retuše,“ komentovali Slováci pod fotkami. 

Kameňom úrazu sa však stal aj samotný text Rieky. Kvôli nemu dostal v televízii dokonca stopku. Miro bol totiž nedávno hosťom v jojkárskom Top Star magazíne. No a práve tam mu kompetentní robili problémy s jej odvysielaním.

Hudobník to prezradil na sociálnej sieti Facebook. „Ty si pre mňa ako kokaín. Dnes ju v telke odmietli odvysielať so zvukom, vraj by z toho bola mastná pokuta,“ zveril sa na nete exsuperstarista. Na televíznych obrazovkách si tak diváci mohli pozrieť zábery z nového videoklipu, no v pozadí hrala úplne iná pieseň. 

V tejto súvislosti sme kontaktovali aj samotnú Jojku, nech nám prezradí, prečo sa rozhodli urobiť takéto opatrenia. „Miro Jaroš prišiel do relácie Top Star odprezentovať svoj projekt pre deti. V tomto kontexte bolo teda nevhodné prepájať jeho detský projekt s jeho tvorbou pre dospelých, v tomto prípade s citlivým obsahom,“ vyjadrila sa pre Topky.sk hovorkyňa z Koliby Lucia Kulihová. Problémom bol práve text singlu, v ktorom sa spomína kokaín. V televízii sa zrejme obávali, aby pieseň nevyznela ako propagácia drog, z čoho by mohol byť nemalý problém. 

Pozrite si videoklip Mira Jaroša k piesni, ktorá dostala v televízii Joj stopku:

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu