Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brrr, to je hnusný pohľad: Telo Mira Jaroša po dovolenke!

Miro Jaroš si takto svoju dovolenku rozhodne nepredstavoval. Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš si takto svoju dovolenku rozhodne nepredstavoval. (Zdroj: Topky.sk)

CHORVÁTSKO - Fúha, to muselo byť nepríjemné! Keď si Miro Jaroš (37) spolu s priateľmi vyrazil tento rok na dovolenku, ešte netušil, že dni plné relaxu sa zmenia na hotovú nočnú moru. Svedčí o tom napokon aj fotka, ktorú spevák zverejnil na sociálnej sieti Facebook. Už po pár dňoch sa mu totiž na tele objavili obrovské štípance, ktoré nepríjemne svrbeli. V noci ho napadli ploštice.

Keď sa vyberieme na dovolenku, očakávame len kopec príjemných zážitkov, kvalitný relax a ničím nerušenú zábavu. No občas ani starostlivo vybratá destinácia a overené ubytovanie nezaručia, že pobyt dopadne tak, ako si ho predstavujeme. Svoje by o tom vedel rozprávať aj spevák Miro Jaroš, pre ktorého bol tohtoročný výlet do Chorvátska doslova nočnou morou. 

Na sociálnej sieti Facebook sa totiž so svojimi fanúšikmi podelil o nepríjemný suvenír, ktorý si odtiaľ priniesol. Fotografia zaznamenáva asi desiatku veľkých štípancov akoby od komára. No ako sa neskôr ukázalo, bývalý superstarista mal na izbe iných krvilačných spolubývajúcich – ploštice. 

Pobyt, ktorý mal byť pre umelca relaxom, sa tak zmenil na noci plné strachu. „Bol som v Chorvátsku na ostrove Mljet už po niekoľký raz. Nikdy sme nemali problémové ubytovanie a ani tento rok to nevyzeralo, že by mal byť v niečom problém. No asi v strede dovolenky som zistil, že mám na sebe, myslel som si, že štípance od komárov, tak som tomu nevenoval veľkú pozornosť. Ale keď ma to na druhý – tretí deň začalo veľmi svrbieť a bolo ich stále viac, tak som začal googliť,“ prezradil pre Topky.sk Jaroš, ktorý na internete hneď zistil, s akým nepríjemným hmyzom má dočinenia. 

Paradoxom je, že ploštice sa nemusia nachádzať len v špinavých priestoroch, ale čoraz častejšie sa objavujú už aj v luxusných hoteloch. „V podstate ide len o to, že ak ju tam niekto prinesie, tak nezáleží na tom, či je tam čisto alebo nie, lebo naše ubytovanie bolo v poriadku,“ povedal nám spevák, ktorý mal hneď pokazenú celú dovolenku. „Srbelo ma celé telo, rozšírilo sa mi to a mal som to skoro po celom chrbte. Nebolo to príjemné,“ priznal Miro. Do konca pobytu preto už ani oka nezažmúril a presťahoval sa radšej do kuchyne. 

Návratom domov sa však jeho nočná mora neskončila. „Liečba štípancov od ploštice trvá dva až tri týždne, dával som si najprv na to rôzne mastičky, ktoré sa dávajú na štípance od komára alebo osy, ale to vôbec nemalo žiaden účinok, to si proste treba vydržať,“ prezradil nám Jaroš, ktorý sa okamžite zbavil aj polovice vecí, ktoré si priniesol z dovolenky. „Hneď, ako som došiel domov, tak som kufor vyhodil, aj niektoré veci a tie, ktoré som chcel, som opral pri vysokej teplote. Lebo je vždy šanca, že si to prinesieš domov,“ netajil muzikant a dodal: „Počul som, že drzý ako ploštica, ale netušil som fakt, že čo to môže byť.“

Miro Jaroš sa nepríjemným suvenírom z dovolenky pochválil aj svojim fanúšikom na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš sa nepríjemným suvenírom z dovolenky pochválil aj svojim fanúšikom na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook M.J.)

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu