Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rafinovaná blondínka z Ordinácie v Hlase: Vytasené prsia, našpúlené pery!

Natália Puklušová nenechala nič na náhodu. Okrem hlbokého výstrihu si dala záležať aj na bezchybnej vizáži. Zobraziť galériu (8)
Natália Puklušová nenechala nič na náhodu. Okrem hlbokého výstrihu si dala záležať aj na bezchybnej vizáži.

BRATISLAVA – Zbrane ťažkého kalibru! V nedeľňajšom kole markizáckej šou Hlas Česko Slovenska sa predvedie aj herečka Natália Puklušová (27). Pre ňu nie sú televízne kamery ničím novým. V minulosti sa totiž objavila napríklad v Ordinácii v ružovej záhrade. Ako vidno, mladá blondínka sa na svoje vystúpenie v markizáckom projekte náležite pripravila. Na koučov totiž vytasila okrem spevu aj bujné prednosti!

Vyzbrojená! Prehliadnuť Natáliu Puklušovú v štvrtom kole Hlas Česko Slovenska nebude také jednoduché. Rodáčka zo Spišskej Novej Vsi sa totiž netají tým, že spevu sa dlhodobo venuje. Dokonca si už vyskúšala aj účinkovanie na divadelných doskách. Profesijné skúsenosti ale nebudú to jediné, čím bude chcieť blondínka dnes večer štvoricu koučov očariť. Natália sa totiž na pódiu predvedie v šatách s poriadne hlbokým výstrihom.

Zo zákulisia šou sme sa dozvedeli, že Puklušovej šarm ocenila aj Dara Rolins. „Si rozkošná. Máš krásny úsmev, čo je veľké plus,“ nešetrila lichôtkami na jej adresu počas nakrúcania speváčka. Súťažiacej úsmev si zrejme všimla aj vďaka tomu, že Natália si pery pred svojím vystúpením starostlivo nalíčila.

Výrazným účinkujúcim v nedeľňajšom zostrihu bude určite aj Juraj Zaujec. Televízni diváci si ho môžu pamätať z druhej série Česko Slovenskej Superstar. Mladý učiteľ hudby vtedy viacerých zaujal, kvôli zdravotným komplikáciám však v súťaži ďalej nepokračoval. Ktovie, či sa mu podarí dostať príležitosť aj tentokrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu