Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapivý zvrat s Pariškovej rozvodom: Toto Aneta určite nečakala!

Manžel Anety Sedlmair Pariškovej Mark podal žiadosť o rozvod. Zobraziť galériu (7)
Manžel Anety Sedlmair Pariškovej Mark podal žiadosť o rozvod.

BRATISLAVA - Definitívny koniec! Jojkárska moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková (41) už dlhšiu dobu prežíva manželskú krízu. Jej anglicky hovoriaci partner Mark Sedlmair (36), za ktorého je štyri roky vydatá, s ňou nežije v jednej domácnosti a o troch synov sa momentálne stará sama. Kanaďan doteraz tvrdil, že svoju rodinu miluje a manželstvo chce zachrániť, no prekvapivo podal žiadosť o rozvod vraj práve on.

V láske nemá šťastie! Známa moderátorka Aneta Parišková sa po krátkej známosti v júni 2011 vydala za exoticky vyzerajúceho Kanaďana Marka Sedlmaira. V tom čase už očakávali spoločného potomka. Dvojici sa o rok neskôr narodilo aj druhé dieťa a spolu s blondínkiným synom z predchádzajúceho manželstva tak vychovávali tri deti. No ani tento fakt nezachránil ich vzťah. Po štyroch rokoch je ich láske, zdá sa, definitívny koniec.

Denník Plus 1 deň totiž zistil, že jej manžel Mark už urobil prvý krok k ukončeniu manželstva. „Áno, pán Sedlmair podal 19. mája žiadosť o rozvod,“ prezradil im zdroj. Tento fakt nevyvrátila ani Parišková. „Viete čo, ja už som viackrát povedala, že sa vôbec nevyjadrujem k ničomu, čo súvisí s mojím manželom,“ uviedla blondínka. 

O tom, že známa dvojica má problémy, sa hovorilo už dlhšie.  Kanaďan si na Slovensku vraj veľmi nezvykol, nevedel si nájsť prácu a všetka starostlivosť o rodinu ostala na Pariškovej.

Po prevalení faktu, že blondínka uvažuje o rozvode, Mark tvrdil, že Anetu stále miluje a manželstvo chce zachrániť. Aktuálny vývoj udalostí tak musí byť pre moderátorku riadnym prekvapením. Ale možno sa jej aj uľavilo, že toto rozhodnutie nemusí spraviť ona.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu