Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Parišková po krachnutom manželstve: Posťažovala sa v telke!

Aneta Parišková účinkuje v šou Farmár hľadá ženu. Zobraziť galériu (7)
Aneta Parišková účinkuje v šou Farmár hľadá ženu.

BRATISLAVA - Už to začalo! Aneta Parišková (42) aj tento rok moderuje reláciu Farmár hľadá ženu. Tá nečakane odštartovala už v stredu. A prekvapila aj samotná blondínka. Pred kamerami sa posťažovala, že nemá šťastie v láske. S manželom Markom sa totiž rozvádza.

Televízia Joj chce tento rok nájsť partnerky pre štyroch farmárov a priateľa pre jednu farmárku. Reláciu nečakane odštartovala už v stredu, hoci pôvodne si mali statkári z listov vyberať na obrazovkách až v sobotu. 

Kto zoznamovaciu časť nevidel, prišiel okrem iného aj o priznanie moderátorky Anety Pariškovej. Pri príchode na statok 26-ročnej Janky sa totiž rozhodla dievčinu trochu postrašiť tým, že nijaké listy od nápadníkov jej neprišli. „Žiaľ, chlapi, nie sú, Janka, prepáč” povedala pred kamerami smutným hlasom blondínka. 

Na neveriacu otázku „Nie sú? Vážne?” následne reagovala priznaním zo svojho súkromného života. „Nie, nie, viem, o tom svoje,” vyhlásila Aneta. Vďaka smiechu mladej farmárky ju našťastie nestihli premôcť negatívne pocity. 

Parišková sa totiž už druhý raz vo svojom živote rozvádza. S Kanaďanom Markom Sedlmairom má dvoch synov, napriek tomu ich manželstvo nevydržalo. Prvýkrát bola vydatá za podnikateľa Davida Dočekala. 

 

 

Viac o téme: Farmár hľadá ženuAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu