Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Parišková pripútaná na vozík: Život sa s ňou vôbec nemazná!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (10)
Aneta Parišková

BRATISLAVA – V bolestiach ju odviezla sanitka! Jojkárska moderátorka Aneta Sedlmair Parišková (42), ktorá sama vychováva troch synov a okrem moderovania aj podniká, už týždeň leží v nemocnici pripútaná na lôžko. Pri presunoch je odkázaná na vozík. Dôvodom je zápal bedrového kĺbu, ktorý vždy usmiatej blondínke spôsobil poriadne vrásky na tvári. Zisťovali sme, aký je jej momentálny zdravotný stav.

Má toho viac ako dosť! Sympatická moderátorka jojkárskych Správ o 17-tej Aneta Parišková už týždeň leží v bratislavskej nemocnici. Po tom, čo sa minulý pondelok ráno nevedela pohnúť z postele, musela si privolať záchranku.

Lekári zistili, že bolesti spôsobuje zápal bedrového kĺbu. Napriek tomu sa blondínka nijako nesťažuje. „Sú aj horšie diagnózy ako táto, aj keď ma to naozaj veľmi bolelo, takú bolesť som ešte nezažila. Prvýkrát v živote som si musela zavolať sanitku. Ale už mi je lepšie. Už aj úradujem. Mám počítač a snažím sa aspoň z postele čo-to vybaviť,“ prezradila topkám Aneta, ktorá sa už nejaký ten čas musí sama postarať nielen o seba, ale aj o svoje tri ratolesti či svoj biznis.

Parišková sa preto snaží dodržiavať všetko, čo jej lekári nariadia. „Dostávam infúzie, antibiotiká, stále nemôžem chodiť, poctivo ležím a na vyšetrenia ma vozia na vozíku. Lekári sa snažia zistiť príčinu toho zápalu, takže zatiaľ neviem, dokedy tu budem. Ale potrebujem normálne fungovať, tak poslúcham lekárov,“ povedala obľúbená jojkárska moderátorka.

V týchto náročných chvíľach jej pomohla nielen dobrá kamarátka, ale najmä jej rodina. „Chlapci sú s babkou a dedkom. Dokonca sme v nemocnici oslavovali aj Dankove 8. narodeniny. Babka mu upiekla aj tortu, ale oslavu bude mať teda neskôr,“ prezradila Parišková, ktorá verí, že čoskoro bude opäť fit a bude môcť byť spolu so svojimi deťmi, ktoré jej veľmi chýbajú.

Viac o téme: Aneta Sedlmair Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu