Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozvádzajúca sa Parišková pred kamerami: Aneta, kedysi si vyzerala lepšie!

Aneta Parišková sa v kratučkých nohaviciach už nepýši tip-top postavičkou ako kedysi. Vľavo záber krátko po pôrode, vpravo aktuálna snímka. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková sa v kratučkých nohaviciach už nepýši tip-top postavičkou ako kedysi. Vľavo záber krátko po pôrode, vpravo aktuálna snímka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vyzerá inak! Aneta Sedlmair Parišková (41) v týchto chvíľach neprežíva zrovna najideálnejšie životné obdobie. Na verejnosť sa dostala informácia, že jej stroskotalo manželstvo s Kanaďanom Markom Sedlmairom. Ten sa vrátil späť do rodnej krajiny a blondínka na tri deti zostala sama. Zrejme aj to môže za jej aktuálny výzor. Dostali sa k nám totiž oficiálne zábery k pripravovanej šou Farmár hľadá ženu... Nuž a treba povedať, že kedysi vyzerala jojkárka oveľa lepšie.

Aneta Sedlmair Parišková aktuálne prežíva pomerne náročné životné obdobie. Ako sme vás na Topkách už informovali, pred pár mesiacmi jej stroskotalo manželstvo s Kanaďanom Markom Sedlmairom. Ten už dokonca podal aj žiadosť o rozvod. 


Parišková na konci so silami: Rozvod! 

Prekvapivý zvrat s Pariškovej rozvodom: Toto Aneta určite nečakala! 


Zrejme aj tieto súkromné problémy v kombinácii so starostlivosťou o tri deti sa podpísali pod blondínkin aktuálny výzor. Moderátorka evidentne už nemá toľko času venovať sa sama sebe a dávať si prísny pozor na stravu...

Dôkazom sú oficiálne fotky k pripravovanej šou Farmár hľadá ženu – keď si ich totiž porovnáme s fotkami z minulých sérií, vidno obrovský rozdiel. Parišková sa už nemôže pýšiť útlou postavou a sexi stehnami. V minulosti vyzerala Aneta rozhodne lepšie, a to dokonca aj v čase, keď bola len krátko po pôrode. Turbulentné obdobie a problémy sa na výzore človeka vedia veľmi rýchlo odzrkadliť...

Viac o téme: Farmár hľadá ženuAneta Sedlmair Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu