Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi telá a čudný jazyk: Premiéra nového KLIPU Twiins!

Twiins nahrali videoklip k piesni Sagapo. Zobraziť galériu (5)
Twiins nahrali videoklip k piesni Sagapo. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Opäť hviezdia! Daniela a Veronika Nízlové (28) majú na svojom konte už niekoľko letných piesní. A pre tento rok vyrobili ďalší horúci hit. V spolupráci s rumunskými hitmakermi vydali song s názvom Sagapo, čo po grécky znamená ľúbim ťa. V týchto dňoch uzrel svetlo sveta aj ich dlhoočakávaný videoklip, v ktorom sú opäť za zvodné cice.

Po tom, čo najznámejšie slovenské dvojičky Veronika a Daniela Nízlové odišli pred pár rokmi za veľkú mláku, ich život sa obrátil doslova naruby. Nahrali piesne s takými hviezdami, ako sú Snoop Dogg alebo Flo Rida a ponuky na hudobnú spoluprácu sa im aj naďalej hrnú. Najnovšie chcú dievčatá zaujať letným songom, pod ktorým sú podpísaní rumunskí hitmakeri Gerard Filip a Jack Maurice alias Yolo.


Twiinsky v USA vyvalili prsia na amerického rapera Snoop Dogga!

Divoký žúr v Kollárovej vile v USA: Sexi telá zvodných TWiiNS!


K horúcemu songu s názvom Sagapo už nakrútili aj dlhoočakávaný klip. Ten si môžete pozrieť v exkluzívnej premiére na Topkách. A skutočne sa je na čo pozerať. Nové video dvojičiek je totiž už tradične plné energie, sexi tiel a zvodných póz.

Ako nám speváčky prezradili, video natáčali na viacerých miestach. „Klip sa nakrúcal minulé leto na chorvátskom ostrove Pag a je možné, že sa v ňom nájde veľa Slovákov, ktorí tam v čase nakrúcania boli. Časť vznikala taktiež na Miami, kde sme točili s našimi kamarátkami, bola tam úplne uvoľnená atmosféra a veľmi dobre sme sa zabávali,“ prezradili speváčky. 

Tie sa celý klip rozhodli niesť v medzinárodnom duchu. „Je to letný song a chceli sme ho urobiť tak medzinárodne. Lebo vlastne pesničku napísali Rumuni, nahrávali sme ju v Prahe, klip sme točili v Chorvátsku a na Miami, máme tam aj typicky slovenskú tanečnú choreografiu s ľudovými prvkami a refrén pesničky je po grécky – Sagapo znamená ľúbim ťa. Naschvál sme to robili takto multikulturálne,“ prezradila pre Topky.sk Veronika. Čo na nový klip dua TWiiNS hovoríte? 

Video: Nový videoklip dua TWiiNS k piesni s názvom Sagapo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu