Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexi Slovenky dobýjajú svet: Megaúspech v ďalekom Japonsku!

TWiiNS Zobraziť galériu (4)
TWiiNS (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA/TOKIO - To sa len tak hocikomu nepodarí! Speváčky z dua TWiiNS, Daniela Nízlová (29) a Veronika Krupa Nízlová (29), majú obrovský dôvod na radosť. Vďaka piesni Hey Boy, ktorú naspievali so svetovou hviezdou Seanom Paulom, totiž prerazili aj ďaleko za našimi hranicami. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, len mesiac po uvedení songu na trh bodujú v japonskej hitparáde služby iTunes. Rovno na prvom mieste!

Len pred mesiacom sme vás na Topkách informovali o novom videoklipe sexi dua TWiiNS - dvojičky naspievali pieseň Hey Boy s ďalšou svetovou hviezdou Seanom Paulom.


TWiiNS majú pieseň s ďalšou svetovou hviezdou: Pozrite si klip!


A hoci od uvedenia piesne na trh prešlo len zopár týždňov, krásky už žnú prvé úspechy. A tie sú doslova MEGA. Ako sme si totiž všimli, speváčky doslova pobláznili Japoncov a obsadili prvú priečku v ich rebríčku služby iTunes. 

V kategórii R&B sa v zozname 100 najlepších piesní umiestnili na úplnom vrchole. A to je už naozaj úspech hodný uznania. „Naposledy sme boli na druhej priečke v Japonsku v rámci kategórie Dance s piesňou One night stand, ktorú sme naspievali s Flo Ridom. Umiestnili sme sa hneď za Calvinom Harrisom, ktorý tam bol s piesňou Summer. Bolo to pred dvomi rokmi. Je to veľký úspech a máme obrovskú radosť,“ povedali nám krásky. Gratulujeme!

Speváčky z dua TWiiNS, Daniela Nízlová a Veronika Krupa Nízlová, majú obrovský dôvod na radosť. Bodujú v japonskom rebríčku najlepších R&B skladieb.
Zobraziť galériu (4)
Speváčky z dua TWiiNS, Daniela Nízlová a Veronika Krupa Nízlová, majú obrovský dôvod na radosť. Bodujú v japonskom rebríčku najlepších R&B skladieb.  (Zdroj: itopchart.com)

VIDEO: Touto piesňou TWiiNS bodujú v Japonsku

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu