Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odpadnete, keď ich uvidíte: Teraz sú známe slovenské sexice, 20 rokov späť by to nik nepovedal!

Sesterské duo Twiins Daniela a Veronika Nízlové Zobraziť galériu (6)
Sesterské duo Twiins Daniela a Veronika Nízlové (Zdroj: playboy)

BRATISLAVA – Vyrástli do krásy! Známe slovenské sesterské duo Twiins Danielu a Veroniku Nízlové (29) pozná dnes už hádam každý. Pútajú pozornosť nielen svojou hudbou a dráždivými videoklipmi, ale aj svojimi dokonalými postavami a sexi outfitmi. Nedávno si však speváčky zaspomínali na svoje detstvo a na sociálnej sieti zverejnili video z vystúpenia, keď mali krásky iba desať rokov a vo svete šoubiznisu začínali. Mnohí ich fanúšikovia neverili vlastným očiam a sexice na záberoch spred takmer 20-tich rokov rokov vôbec nespoznávali.

Z roztomilých dievčatiek sa stali sexi cice! Speváčky z dua Twiins Veronika a Daniela Nízlové sú v šoubiznise už naozaj dlho. Od útleho detstva vystupovali na rôznych akciách, či v televízii, no mnohí z nás si to už ani nepamätajú.

Na toto obdobie si nedávno zaspomínali aj dievčatá najprv fotografiou a neskôr aj videom zo súťaže Hviezdička z roku 1996. „Odpadnem. Aké zlaté ste tam. Žaby,“ písali fanúšikovia pod video, na ktorom by dievčatá spoznal už zrejme iba málokto.

Ako desaťročné mali krátke hnedé vlasy po plecia a pôsobili naozaj detsky roztomilo. V krátkych filtrovaných tričkách a sukniach sa na záberoch vrtia v rytme svojho spievania. „To vykrúcanie panvou vám tuším ostalo dodnes,“ skonštatoval ďalší ich priaznivec. A čo vy, spoznali by ste ich? Hlasujte v ankete pod článkom. 

VIDEO: Spevácke duo Twiins z roku 1996!

Twiins 1996

Viac o téme: Duo TwiinsDaniela a Veronika Nízlové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu