Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Po dlhom zapieraní konečne priznali svoj milenecký vzťah: Známy hokejista a sexi misska sú spolu!

Dušan Pašek ml. zbalil krásnu finalistku miss Petru Polákovú. Zobraziť galériu (7)
Dušan Pašek ml. zbalil krásnu finalistku miss Petru Polákovú.

BRATISLAVA – Prelomili mlčanie! Známy hokejista Dušan Pašek ml. (30) už nejaký ten týždeň randí s tohtoročnou finalistkou Miss Universe SR Petrou Polákovou (24). Dvojica sa spočiatku snažila tento fakt pred všetkými utajiť a blondínka pre topky.sk pomer dokonca priamo poprela. No po takmer mesiaci konečne na naše otázky odpovedal aj športovec a všetko priznal.

Zbalil ďalšiu krásku! Sexi blondínka Petra Poláková na Miss Universe neuspela, no namiesto toho si našla novú lásku. A nie len tak hocijakú. Slečna s takmer dokonalými mierami 87-60-90 totiž očarila hokejistu a najproduktívnejšieho hráča extraligových Piešťan v minulej sezóne Dušana Pašeka ml. Ten v minulosti chodil napríklad s bývalou superstaristkou Barborou Balúchovou, či finalistkou Miss Slovensko 2014 Barborou Olejníkovou.


Ostrá milenecká hádka na afterpárty Miss: Známy hokejista spackal kráske celý večer!

Balúchová znechutená z exmilenca Pašeka: Toto som nečakala!


Športovec teda najnovšie opäť lovil medzi misskami, ibaže v konkurenčnej súťaži krásy. Informácie o vzťahu tejto dvojice sa k nám dostali približne pred tromi týždňami. Blondínka však vtedy všetko poprela a tvrdila nám, že sú iba kamaráti. Pašek sa pre istotu v tom čase ani nevyjadril a naše otázky ignoroval.

Odpoveď nám poslal až včera. „Už spolu chodíme teda. Stretávame sa dlhšie. Spoznali sme sa v knižnici, kde som ju oslovil. Je to inteligentná a starostlivá žena, ktorá ma podporuje a chápe, že hokej je pre mňa na prvom mieste,“ napísal nám Pašek. O svojej láske údajne nechcel predtým hovoriť, lebo nevedel, ako sa ich vzťah bude vyvíjať. Teraz však už párik dáva najavo, že sú obaja zamilovaní až po uši a svoju lásku už pred verejnosťou nechcú skrývať. Oznámili to už totiž aj na sociálnej sieti. Tak snáď im to vydrží čo najdlhšie... ideálne až navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu