Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Priznal drogy: Slovenskú tanečnú hviezdu skazil úspech a prachy!

Jonny Mečoch prezradil, že vyskúšal drogy. Zobraziť galériu (4)
Jonny Mečoch prezradil, že vyskúšal drogy.

BRATISLAVA – Známy slovenský tanečník Ján Mečoch (37) alias Johnny Perfecto sa kedysi zviditeľnil v jojkárskej šou Miliónový tanec. Po účasti a úspechu v súťaži si paradoxne prežil aj temné chvíle. Opojený slávou totiž podľahol drogám.

Talentovaný tanečník Johnny Mečoch to vo svojej minulosti nemal vôbec ľahké. „Vo februári 2004 som predal všetky svoje veci, aby som mal peniaze na lístok do Londýna, neostala mi ani zimná bunda. Pol roka som spával na zemi na koberci, pil polievky za pár centov, len aby som prežil. Umýval som záchody a rozdával letáky,“ porozprával jojkárskemu Top Staru dnes už 37-ročný muž. Rok na to, ako odišiel za zmenou do Anglicka, ho však kamaráti prihlásili do tanečnej šou Miliónový tanec, kde zahviezdil. 

Po úspechu sa hrnuli ponuky a Mečoch začal pomerne rýchlo zarábať veľké peniaze.  „Ovládlo ma to. Hneď som si kúpil šporťák, byt za milión korún keš, išiel som do New Yorku, bol som na Broadwayi,“ prezradil tanečník, ktorý priznal, že v opojení slávou, úspechom a peniazmi podľahol aj drogám. „Áno. Prežil som všetko. Vyskúšal som to,” netajil pred kamerou. 

Johnny našťastie veľmi rýchlo zistil, že drogy nie sú tá správna životná cesta. Dnes sa usiluje žiť zdravým životným štýlom. „Snažím sa zdravo stravovať, cvičiť, meditovať, či behať,“ uviedol Mečoch, pre ktorého je stále tanec na prvom mieste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu