Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najerotickejšie vystúpenie Tanca snov: Toto TELO že je v súťaži najstaršie?!

Dokonalá Diana Mórová je spomedzi súťažiacich najstaršia. Zobraziť galériu (10)
Dokonalá Diana Mórová je spomedzi súťažiacich najstaršia. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Môže byť toto pravda?! Diana Mórová (45) a Andrej Krížik patria suverénne k najhorúcejším favoritom šou Tanec snov. Veď dvojica kolo od kola predvádza výkony na profesionálnej úrovni. Naposledy tento pár zažiaril vďaka erotikou nabitej rumbe. Skvelé pohyby na parkete však nie sú to jediné, čo by známej herečke mohla nejedna z dám závidieť. Pri pohľade na jej telo by totiž málokto tipoval, že táto ryšavka je spomedzi súťažiacich žien úplne najstaršia.

Takmer ako každý týždeň, aj túto nedeľu bolo v jojkárskom Tanci snov jednoznačným klincom večera vystúpenie Diany Mórovej a Andreja Krížika. Dvojica predviedla rumbu, z ktorej vášeň doslova sršala. Mnohí dokonca ich tanec označili za vyslovene najerotickejší z celej šou. 


Peklo pre Christovú a Rozborilove trapasy: Tak trochu nevydarený Tanec snov!


No ani sa niet čomu čudovať. Vďaka dokonalým krivkám ryšavej herečky v spojení s ladnými pohybmi latinskoamerického tanca nemohlo vystúpenie ani dopadnúť inak. Medzi dvojicou bolo po celý čas cítiť iskrenie a sexi napätie. „Prekrásne, vzrušujúce, zamilované a fantastický záver večera,“ zhodnotila Andrea Heringhová, ktorá si v piatom kole sadla do porotcovského kresla.

Po tomto tanečnom výkone v úspornom kostýme by nezainteresovaný divák asi len ťažko veril, že práve Diana je spomedzi súťažiacich najstaršia. Veď nielen tanečnými výkonmi, ale aj výzorom a svojimi tip-top krivkami by pokojne mohla konkurovať aj o polovicu mladším dievčatám.

Dôkazom napokon bol aj nedeľný súboj, v ktorom sa na tanečnom parkete postavila proti iba 18-ročnej Natálii Kubičkovej. Pri pohľade na ryšavku oblečenú v sexi šatách a na jej mladšiu konkurentku by medzi nimi asi nikto nehádal neuveriteľný 27-ročný rozdiel. No schválne, tipovali by ste Diane 45-ku?!

Video: Horúce vystúpenie Diany Mórovej a Andreja Krížika

Tanec snov Diana Morova

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu