Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mórovej brutálna premena: Preboha, Didi, čo ti to urobili?!

Diana Mórová má imidž sexi kočky. V najnovšom počine sa ukáže v úplne inom svetle. Zobraziť galériu (10)
Diana Mórová má imidž sexi kočky. V najnovšom počine sa ukáže v úplne inom svetle.

BRATISLAVA – Takúto ju nepoznáme! Na obrazovkách televízie Joj by sa už čoskoro mal objaviť nový komediálny seriál s názvom Dvojičky. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje herečka Diana Mórová (45), ktorá kvôli tomuto počinu podstúpila výraznú zmenu imidžu. Ryšavá dračica je už minulosťou, z Didi sa stala dedinská tetuška bez štipky sexepílu.

Väčšina Slovákov si spája Dianu Mórovú s postavou psychologičky Ivany Švehlovej, ktorú v obľúbenom seriáli Panelák stvárňovala zhruba sedem rokov. Herečka pred kamerami okrem svojho talentu ukázala aj čo-to zo svojho tela. To má, mimochodom, dokonalé. Potvrdila to v šou Tanec snov, kde bola spomedzi žien najstaršou súťažiacou, no čo sa týka zmyselnosti, na parkete nemala konkurenciu.


Pozrite si tiež: 


So sexi dračicou Mórovou sa však televízni diváci budú musieť nateraz rozlúčiť. V najnovšom jojkárskom počine, ktorého vysielanie je naplánované na jeseň, sa Diana predstaví v úplne inom svetle. V komediálnom seriáli Dvojičky totiž stvárňuje jednoduchú dedinskú ženu, čomu kostyméri prispôsobili aj jej vzhľad. Herečkinu figúru zahalili do neforemných kvietkovaných šiat a na hlavu jej dali parochňu, ktorá jej pridáva pekných pár rôčkov.

Dvojičky Šaniho a Adama hrá v najnovšom seriáli Sveťo Malachovský. Jeden zo súrodencov je farmárom na dedine, druhý si užíva život vo veľkomeste. Vplyvom daných okolností sú však prinútení žiť pod jednou strechou. O dostatok komických situácii sa postarajú ich manželky – mestská panička v podaní Zuzany Porubjakovej a dedinská tetka Diana Mórová. Scenár má pod palcom Andy Kraus. 

Takto budeme od jeseň na obrazovkách vídať Dianu Mórovú.
Zobraziť galériu (10)
Takto budeme od jeseň na obrazovkách vídať Dianu Mórovú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu