Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Peklo pre Christovú a Rozborilove trapasy: Tak trochu nevydarený Tanec snov!

Vilo Rozboril a Ivana Christová nemali práve najlepší večer. Zobraziť galériu (22)
Vilo Rozboril a Ivana Christová nemali práve najlepší večer.

BRATISLAVA - Toto úplne nevyšlo! Jeden z najhorších večerov v rámci Tanca snov zažila v nedeľu Ivana Christová (44). Kvôli dokrútke s veľkonočnou oblievačkou znovu ochorela a priamo na parkete zažila situáciu, ktorá je peklom aj pre profesionálnych tanečníkov. No diváci neverili vlastným očiam a ušiam ani pri moderátorovi večera. Vilo Rozboril (48) sa pred kamery postavil v takmer navlas rovnakom oblečení ako minulý týždeň a predviedol aj niekoľko slovných prešľapov.

Nevydarený týždeň! Pred priamym prenosom Tanca snov absolvujú súťažiace páry tréningy a nakrúcanie takzvaných dokrútok. Keďže teraz išlo o veľkonočné vysielanie, mnohé ženy pred kamerami dostali nečakanú sprchu.


Prekvapenia jojkárskeho Tanca snov: Christová všetkých odzbrojila, moderátorka ako Barbie!


Plné vedro studenej vody skončilo aj na Ivane Christovej, ktorá z toho nebola veru nadšená. „Mimo kamier Radko ani tento štáb to neprežije,” vyhrážala sa okamžite. A bohužiaľ, mala sa aj prečo. Po ľadovom kúpeli totiž znovu ochorela.

A aby toho nebolo málo, nedarilo sa jej ani na tanečnom parkete. Hneď v úvode samby sa jej totiž zachytili šaty o topánku. „Trochu ma to rozhodilo, bola to hodná chvíľa, kým som si oslobodila ten podpätok,” uviedla bývalá miss po výčitkách od porotcu Petra Modrovského. Ján Ďurovčík s kolegom súhlasil, že Ivana sa nechala touto situáciou až príliš vystresovať. Ale zároveň uviedol: „Zažila si to, čo je peklo pre všetkých umelcov.”

Úplne najlepšie nebolo veľkonočné vydanie ani pre Vila Rozborila. Mnohí diváci mali totiž kvôli nemu v úvode prenosu pocit, že sledujú reprízu z predchádzajúceho týždňa. Moderátor vyzeral takmer navlas rovnako. Porovnať si to môžete pod článkom.

Navyše sa mu aj akosi plietol jazyk. „Minulý týždeň... pardon, budúci týždeň bude porotcom Kuly,” zaznelo napríklad z jeho úst. No poriadnym trapasom bolo, keď uviedol nesprávne meno pri jednom zo snov. „Tancujú za pomoc pre malého Miška,” povedal pred výkonom Ivany Christovej. Za chlapčeka s týmto menom pritom bojujú na parkete Veronika Fialová a Rakby. Po upozornení a krátkom tichu dala jojkárska tvár všetko na pravú mieru a diváci si vypočuli správnu informáciu o Adamkovi.

No hoci sa federálnej miss celý večer lepila smola na päty, v súťaži zotrvala. So šou sa museli rozlúčiť Mário Kuly Kollár a Lucia Wijacká.

Výsledky 5. kola:

1. Diana Mórová a Andrej Ayo Krížik

2. Kristína Peláková a Karol Kotlár

3. Natália Kubičková a Lukáš Latinák

4. Veronika Fialová a Ramón Beňo alias Rakby

5. Ivana Christová a Radoslav Kováčik
________________________________________

6. Lucia Wijacká a Mário Kuly Kollár

Koľko rozdielov nájdete? Vilo Rozboril si po týžni obliekol takmer identický oblek.
Zobraziť galériu (22)
Koľko rozdielov nájdete? Vilo Rozboril si po týžni obliekol takmer identický oblek.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu