Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto sú víťazi veľkej televíznej ankety: Ocenený moderátor takmer havaroval!

V Telkáči roka 2014 bodovali Petra Polnišová, Andrej Bičan, Veľké noviny Tv Joj, či relácia Milujeme Slovensko. Zobraziť galériu (12)
V Telkáči roka 2014 bodovali Petra Polnišová, Andrej Bičan, Veľké noviny Tv Joj, či relácia Milujeme Slovensko.

BRATISLAVA - Je rozhodnuté! Veľká televízna anketa, ktorú pripravili topky.sk v spolupráci so stránkou telkac.sk, už má svojich víťazov. Najväčšie prekvapenie sa udialo v kategórii moderátorov, kde na prvenstvo po prvýkrát siahol Andrej Bičan (40). Pri správe o tom, že porazil všetkých konkurentov, takmer havaroval.

O divácku priazeň sa v ankete Telkáč roka 2014 uchádzali v jedenástich kategóriách herci, moderátori, seriály, programy rôznych žánrov a tiež samotné televízie. Vo veľkom televíznom súboji sa hlasovalo transparentným spôsobom cez Facebook, o držiteľoch ocenení tak rozhodli reálni užívatelia. Kto vás v uplynulom roku zaujal na obrazovkách najviac? Prinášame kompletný prehľad umiestnení na prvých troch priečkach v každej kategórii. Víťazov nájdete aj na stránke Telkáča roka.

Slovenský seriál

*PANELÁK*

„Veľmi si to vážim, že Panelák opäť obhájil cenu. Dvojnásobne ma to teší, že to môžem považovať za peknú bodku poslednej sezóny. Rád by som odkázal jeho fanúšikom, že sa budeme snažiť vytvoriť také programy, ktoré by vyhrali Telkáč na budúci rok,” povedal k oceneniu scenárista Andy Kraus. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Búrlivé víno

3. miesto Profesionáli

Herec

*JÁN KOLENÍK*

„Ďakujem. Teším sa z toho a pozdravujem divákov, nech zostanú verní slovenským hercom,” uviedol známy umelec, ktorý v rámci televíznej kariéry účinkuje v projektoch stanice Joj.  

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Tomáš Maštalír

3. miesto Juraj Loj

Herečka

*PETRA POLNIŠOVÁ*

„To je milé. Ďakujem za všetky hlasy a veľmi sa teším, že moje pôsobenie na obrazovke niekoho poteší. Pozdravujem všetkých divákov a hlasovačov,” reagovala s úsmevom herečka. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Zuzana Šebová

3. miesto Diana Mórová

Moderátor

*ANDREJ BIČAN*

Telkáč – Je to malý krok pre ľudstvo, ale veľký pre človeka. Teší ma to veľmi, lebo nehlasujú roboti ani mimozemšťania, ale hlasujú väčšinou Slováci a tým pádom je to super odozva na to, čo robím. Že má zmysel ráno vstávať skoro, aby som natočil 6 častí za deň 5 proti 5 a urobil zase nabudúce väčšiu zábavu, ešte viac pritlačil na pílu a odpílil konár. Teším sa, naozaj sa teším. Tak sa teším, že som skoro pred chvíľou havaroval. Ale chvalabohu mám head set. Toto by mali dať normálne do vyhlášky – radostné správy počas šoférovania by ste nemali šoférom hovoriť. Na sošku sa teším, nech mi ju pošlú čím skôr, nech si ju môžem vyložiť. Sošky mám rád, už si z nich vytváram taký soškový hájik,” reagoval emotívne na svoje prvenstvo moderátor RTVS. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Vilo Rozboril

3. miesto Marcel Forgáč

Moderátorka

*ADELA BANÁŠOVÁ*

„Je to pre mňa príjemný pocit a teší ma, že keď už niečo robím, tak z toho má aspoň niekto radosť. Človek totiž nikdy nevie dokedy, preto si to s vďakou ticho užívam a vážim,” vyjadrila sa moderátorka. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Lucia Barmošová

3. miesto Mária Pietrová

Publicistická relácia

*TELERÁNO*

„Vedieť, že si diváci nájdu a dokonca obľúbia televízny formát, ktorý štartuje veľmi skoro ráno, je výnimočný pocit. Zo srdca ďakujeme všetkým, ktorí nám do ankety Telkáč poslali svoje hlasy. Sme šťastní, že sa spolu s nami zobúdzate, že vám na cestu do práce alebo do školy sprostredkujeme aktuálne informácie a dobré rady. Ak vás pritom rozveselíme a presvedčíme, že dnešný deň bude príjemný, splnili sme svoj cieľ,“ povedala šéfredaktorka Telerána Tamara Cho.

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Reflex

3. miesto Slovensko v obrazoch 

Spravodajská relácia

*VEĽKÉ NOVINY TV JOJ*

„Veľmi sa tešíme, že sa nám aj tento rok podarilo obhájiť víťazstvo. Ďakujeme našim divákom za priazeň a aj naďalej sa budeme snažiť pripravovať to najlepšie spravodajstvo na trhu,” povedal k tomuto úspechu šéf spravodajstva a publicistiky televízie Joj Roland Kubina. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Televízne noviny

3. miesto Správy RTVS

Redaktor(ka)

*DANICA KLEINOVÁ*

„Veľmi sa z toho teším a veľmi pekne ďakujem divákom a čitateľom, ktorí poslali hlas tak mne, ako aj mojim kolegom redaktorom. Je to ocenenie našej redaktorskej práce. Oslávim to pravým cejlónskym čajom s citrónom,” reagovala na svoje víťazstvo redaktorka markizáckych Televíznych novín. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Ján Tribula

3. miesto Juraj Hajdin

TV program 

*MILUJEM SLOVENSKO*

„Úprimne sa z tohto úspechu tešíme a ďakujeme hlasujúcim divákom za priazeň, ktorá sa v ankete Telkáč roka opakuje druhýkrát za sebou. Poďakovanie patrí všetkým, ktorých je možné vidieť na televíznej obrazovke, ale samozrejme aj kolegom, ktorí pracujú na príprave tohto formátu v zákulisí. Víťazstvo však so sebou prirodzene prináša aj záväzok do budúcnosti a verím, že naši diváci strávia so šou Milujem Slovensko veľa príjemných chvíľ aj počas vysielania ďalšej série nášho programu,” povedal Václav Mika, generálny riaditeľ RTVS.

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Kredenc

3. miesto V siedmom nebi

Nová TV hviezda

*ZUZANA ŠEBOVÁ*

„Veľmi sa teším, že som dostala toľko hlasov a ďakujem všetkým divákom, ktorí mi ich poslali. Verím, že programy, v ktorých účinkujem, sa budú páčiť divákom i naďalej,” vyjadrila sa k svojmu triumfu herečka. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Marcel Forgáč

3. miesto Michal Kubovčík

Telkáč

*JOJ*

„Chcel by som poďakovať divákom za každý hlas v ankete. Veľmi ma teší vaša priazeň. Je to pre nás všetkých pozitívna spätná väzba k našej práci a zároveň fakt, že diváci vidia, kam televízia JOJ smeruje a oceňujú to. Takisto nás to však zaväzuje k udržaniu kvality programu a naplneniu diváckych očakávaní aj v tomto roku. Okrem toho, že si Jojku diváci vybrali už štvrtý rok po sebe za svoju najobľúbenejšiu televíziu, nesmierne ma teší, že vyzdvihli aj kvalitu nášho spravodajstva, seriálovej tvorby a hereckých výkonov. Za to patrí moja vďaka aj všetkým zamestnancom televízie JOJ a ľudom, ktorí sa na produkcii a vysielaní podieľajú,” povedal generálny riaditeľ Tv Joj Marcel Grega. 

Toto sú víťazi veľkej
Zobraziť galériu (12)

2. miesto Markíza

3. miesto Jednotka 


Pozrite si, kto bodoval v predchádzajúcich ročníkoch:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu