Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Predčasný pôrod: Zdenka Predná má chlapčeka!

Zdenka Predná má synčeka Oskara.. Zobraziť galériu (5)
Zdenka Predná má synčeka Oskara.. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Je z nej mama! Speváčka Zdenka Predná (30) teraz prežíva najradostnejšie chvíle svojho života. Hoci lekári predpovedali príchod jej prvého dieťatka až na marec, tmavovláska ho priviedla na svet už v polovici februára. Spolu s partnerom, hudobníkom Oskarom Rózsom (40), sa už teší z malého Oskara.

Speváčka Zdenka Predná sa stala mamou! Svojmu o 10 rokov staršiemu partnerovi, uznávanému hudobníkovi Oskarovi Rózsovi priviedla na svet synčeka. Ten dostal meno po svojom oteckovi. Chlapček sa narodil vo zvolenskej nemocnici a tmavovláska ho porodila o čosi skôr, ako sa pôvodne predpokladalo. Vďaka správnemu zásahu lekárov sú však mamička s dieťatkom v úplnom poriadku. 

Bývalá superstaristka radostnú správu oznámila svojim priateľom a fanúšikom na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila fotografiu kočíka. „Prišlo to síce trošku skôr, ale o to viac radosti. Najlepšia ‚párty‛ práve začína. Ďakujem doktorom za správne rozhodnutie v správny čas a vlastne všetkým, čo sa o mňa starali vo zvolenskej pôrodnici. Za najväčšiu podporu, lásku a starostlivosť ďakujem mojej láske Oskarovi, rodine a priateľom. Vitaj, bejbinko Oskarko!“ napísala čerstvá mamička. 

Zdenka Predná sa s radostnou novinou podelila na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (5)
Zdenka Predná sa s radostnou novinou podelila na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu