Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrozivý výzor herečky z komédie S tebou mě baví svět: Je z nej prepitá alkoholička!

Jana Šulcová z kultovej komédie S tebou mě baví svět sa zmenila na nepoznanie. Zobraziť galériu (4)
Jana Šulcová z kultovej komédie S tebou mě baví svět sa zmenila na nepoznanie. (Zdroj: Ústřední půjčovna filmů)

PRAHA - Čo sa to s ňou stalo?! Jana Šulcová (67) sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka úlohe v kultovej komédii S tebou mě baví svět. V nej stvárnila manželku Júliusa Satinského (†61). No kedysi sympatickú plavovlásku by ste dnes ani len nespoznali. Výzor českej herečky priam desí - v novom filmovom angažmán z nej totiž spravili prepitú alkoholičku.

V celom Česku a Slovensku neexistuje azda nikto, kto by nepoznal kultovú komédiu S tebou mě baví svět. Vďaka filmu sa do povedomia verejnosti dostala aj herečka Jana Šulcová. Tá v počine stvárnila manželku zosnulého Júliusa Satinského. No zatiaľ čo vtedy sympatická plavovláska svojim výzorom ohurovala, dnes ním doslova desí.

Mastné vlasy, zničená tvár, veľké kruhy pod očami... V súčasnosti by ste známu umelkyňu ani len nespoznali. Našťastie však nejde o jej reálny výzor. Herečka iba prijala ponuku na nový celovečerný film, v ktorom stvárňuje večne opitú matku dvoch detí. A jej výzor tomu aj zodpovedá. 

No hoci umelkyňa pred samotným nakrúcaním vedela, do čoho ide, keď zistila, ako bude pred kamerami vyzerať, nebolo jej všetko jedno. „Keď som do toho natáčania šla, tak som samozrejme vedela, že takáto žena o seba príliš nedbá. Ale ja napríklad neznášam mastné vlasy, takže pre mňa bolo úplne strašidelné zistenie, že na mne v maskérni neurobia ani čiarku a navyše mi hneď ráno polejú vlasy olejom,“ prezradila Šulcová. Prvýkrát som z tej maskérne odišla celá zdesená. No keď som prišla pred kameru, tak som si povedala, že je to správne, hodí sa to k tomu  a od toho momentu som o tom neuvažovala,“ dodala na margo natáčania. Spoznali by ste známu herečku na fotografii? 

Jana Šulcová, ktorú diváci poznajú najmä vďaka komédii S tebou mě baví svět, sa kvôli úlohe vo filme zmenila doslova na nepoznanie.
Zobraziť galériu (4)
Jana Šulcová, ktorú diváci poznajú najmä vďaka komédii S tebou mě baví svět, sa kvôli úlohe vo filme zmenila doslova na nepoznanie.  (Zdroj: falcon)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu