Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Satinského filmová žena naštvaná kvôli korone: Nemá ani korunu... Doma je ako vo väzení!

Jana Šulcová Zobraziť galériu (3)
Jana Šulcová (Zdroj: Bontonfilm)

PRAHA - Hoci zatiaľ neochorela, aj tak má herečka Jana Šulcová na koronu ťažké srdce. Dcéry ju totiž zo strachu odizolovali doma a ona je nešťastná z toho, že sa nesmie s nikým stretávať... a pomaly sa jej míňajú aj peniaze.

Jana Šulcová je u nás obľúbená najmä vďaka komédii S tebou mě baví svět, kde stvárnila manželku Júliusa Satinského. A aj po rokoch sa stretávala s detskými hercami, ktorým robila pred kamerou maminku. 

Satinského filmová žena naštvaná
Zobraziť galériu (3)

Galéria: Jana Šulcová

Lenže v uplynulom období to nebolo možné. „Fakt ma to serie. Každý rok za mnou chodia so železnou pravidelnosťou moje deti, ktoré som mala so Satinským v S tebou mě baví svět. A túto návštevu som mala tiež zakázanú! Som na mŕtvicu, stále spím a lezie mi všetko na nervy,” rozčúlila sa herečka pre český Blesk. 

Za všetkým sú jej dcéry, ktoré sa ju snažia chrániť pred pandémiou. „Od marca, a to prisahám, som nebola na ulici. Ani so psom. Môžem ísť len na záhradu a ešte k tomu v rúšku. Pritom ja sa korony nebojím, moje dve dcéry z nej ale šalejú,” posťažovala sa Šulcová. Psa venčia práve jej deti a tiež jej nakupujú. „Držia ma tu ako vo väzení,” vyhlásila. 

Satinského filmová žena naštvaná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ČT)

Okrem kontaktu s ľuďmi jej však chýba aj práca a finančný príjem. „Za chvíľu budem na mizine. Potrebujem zarábať, ale ako, keď nemôžem vyliezť ani pred dom?” uviedla herečka, ktorá netuší, čo s ňou bude, ak sa situácia čo najskôr nezlepší. 

Viac o téme: Jana Šulcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu