Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Bertík z legendárnej komédie S tebou mě baví svět: Pozrite, ako vyzerá po 34 rokoch!

Marek Dvořák alias Bertík z komédie S tebou mě baví svět. Zobraziť galériu (4)
Marek Dvořák alias Bertík z komédie S tebou mě baví svět. (Zdroj: Ústřední půjčovna filmů)

PRAHA - Úspešný fešák! Komédia S tebou mě baví svět patrí ku klasikám, ktoré si aj dnes s obľubou pozrie obrovské množstvo divákov. Okrem veľkých hereckých mien si v nej zahral aj v podstate neznámy Marek Dvořák (42). Ten stvárnil prešibaného Bertíka. Pozrite, ako vyzerá dnes!

Ubehlo už dlhých 34 rokov od natáčania legendárnej komédie S tebou mě baví svět. Tá bola filmovým debutom pre vtedy len 8-ročného Mareka Dvořáka, ktorý si v snímke zahral jedno z detí Júliusa Satinského.

Z malého Bertíka je dnes už dospelý chlap a otec rodiny. „Jejej, história stará tridsaťštyri rokov. Vtedy som bol chlapec, dneska 42-ročný otec skoro 6-ročnej dcéry Barborky. A hoci nie som ženatý, žijem 22 rokov v spokojnom vzťahu s priateľkou,“ prezradil pre český Blesk Marek, ktorý sa cez víkend objavil na golfovom turnaji v Čechách. 

Po slávnom filme si bývalý herec zahral ešte v jednom filme a dvoch seriáloch. Potom však jeho sľubná kariéra skončila. „Áno, rozbehnuté som to mal, ale nikdy som necítil ambíciu sa predvádzať pred kamerou, nechcel som byť hercom,“ priznal pre český portál. Viac ako to ho totiž bavila práca za ňou - no neuspel na prijímačkách na FAMU. 

No aj napriek tomu je dnes z neho úspešný človek. „Vďaka škole som začal rozvíjať kariéru v telekomunikáciách, po rokoch obchodníckej praxe som sa stal manažérom a dnes mám na starosti v jednej spoločnosti rozvoj, obchod a marketing,“ prezradil Dvořák. Pozrite, aký je dnes z neho fešák! 

Marek Dvořák je dnes úspešným manažérom a tiež veľkým fešákom.
Zobraziť galériu (4)
Marek Dvořák je dnes úspešným manažérom a tiež veľkým fešákom.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: S tebou mě baví svět
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu