Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Farár z markizáckej Hornej Dolnej: Fíha, veď má sexi ženu a dieťa na ceste!

Marek Majeský hrá farára, v súkromí je ale ženatý a očakáva narodenie druhého potomka. Zobraziť galériu (6)
Marek Majeský hrá farára, v súkromí je ale ženatý a očakáva narodenie druhého potomka.

BRATISLAVA - Zo sexsymbolu farár! Marek Majeský (42) sa mnohým diváčkam Markízy zapáčil ako doktor Kalman z Ordinácie v ružovej záhrade. Aktuálne účinkuje v Búrlivom víne a televízia si jeho kvality naozaj cení. Svedčí o tom aj úloha v novom komediálnom seriáli Horná Dolná. Málokto by však čakal, že fešnému hercovi prischne namiesto úlohy lámača ženských sŕdc postava kňaza. V súkromí navyše po jeho boku stojí sexi manželka Jana, ktorá čoskoro porodí ich druhého spoločného potomka.

Televízia Markíza priniesla v januári na obrazovky nový sitkom Horná Dolná. Málokto by však čakal, že v tomto žánri nájde uplatnenie Marek Majeský. Ten bol totiž doteraz známy skôr z rodinných seriálov a jeho komická stránka zostávala doteraz na televíznych obrazovkách nevyužitá.

Diváčky navyše určite prekvapilo, že práve tento fešák dostal úlohu farára. Keď totiž kedysi začal účinkovať v Ordinácii v ružovej záhrade, bol označovaný za nový slovenský sexsymbol. A charizma mu nechýba doteraz. 

A ani v súkromí Majeský ako kňaz rozhodne nežije. Po jeho boku totiž stojí príťažlivá manželka Janka, s ktorou má dcéru Emu. No už čoskoro budú mať doma ďalší prírastok, keďže sympatická blondínka je v radostnom očakávaní. „Termín pôrodu máme vo februári,” prezradil nám nastávajúci dvojnásobný otec. Darí sa mu teda na všetkých frontoch. Rodinka sa mu rozrastá a Markíza kvôli ohromnému úspechu plánuje nakrútiť ďalšie časti Hornej Dolnej. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu