Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ples v opere po polnoci: Heribanová zdvihla sukňu, Rosová odniesla výzdobu, Kollár pretláčal Heringhovú!

Alena Heribanová si pri odchode zdvihla sukňu až nad kolená, Boris Kollár sa natlačil do dverí spolu s Andreou Heringhovou a Tatiana Rosová si z plesu odniesla kvetinovú výzdobu. Zobraziť galériu (26)
Alena Heribanová si pri odchode zdvihla sukňu až nad kolená, Boris Kollár sa natlačil do dverí spolu s Andreou Heringhovou a Tatiana Rosová si z plesu odniesla kvetinovú výzdobu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V priestoroch historickej budovy SND sa v sobotu večer konal 15. ročník Plesu v opere. Honosné podujatie si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. A zatiaľ čo pri príchode kráčali hostia po červenom koberci so všetkou pompou, odchod z priestorov už bol bez formalít. Napríklad Alena Heribanová (59) si kvôli mokrému chodníku zdvihla šaty až nad kolená. Politička Tatiana Rosová (53) si zas zo zábavy odniesla kyticu kvetov, ktoré slúžili ako výzdoba. A Boris Kollár (49) sa zrejme nevedel rozhodnúť, či prejde východom prvý on alebo partnerka Andrea Heringhová (33).

Galéria: Ples v opere 2015: Sklovskej šaty prekvapením, Danglovej vlastný výtvor a Skoncová ako Kim Kardashian!
Prominentní hostia sa zabávali do skorých ranných hodín! V sobotu večer odštartovala plesová sezóna, ktorú na Slovensku už tradične otvára Ples v opere. Ten je považovaný za najprestížnejšiu udalosť roka. Niet preto divu, že do historickej budovy Slovenského národného divadla každoročne priláka veľké množstvo osobností.

Nielen samotný priebeh podujatia, ale aj príchody a odchody známych tvárí sú preto veľmi ostro sledované. Topky zmapovali dianie nielen pred, ale aj po tomto honosnom podujatí. Prví hostia začali odchádzať okolo pol jednej v noci. V tom čase sa na pódium už chystala hlavná hviezda večera Rick Astley. Toho si ešte stihli vychutnať Alena Heribanová s manželom Jozefom. Dvojica sa totiž domov vybrala až o tretej ráno. Odchod však moderátorke skomplikoval mokrý chodník. A aby si nezašpinila šaty broskyňovej farby, zdvihla si sukňu poriadne vysoko – až nad kolená.

O niekoľko minút neskôr sa domov vybrali aj známy záletník Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou. No hoci minulý rok sa multiotecko blysol ako veľký džentlmen, tentoraz išla etiketa bokom. Boháč sa zrejme nevedel rozhodnúť, či dá mamičke svojich detí pri vychádzaní z budovy prednosť, alebo pôjde prvý. Výsledok? Do dverí sa natlačil spolu s ňou. 

Politička Tatiana Rosová patrila k hosťom, ktorí si ples užívali najdlhšie. Z akcie totiž vyrazila až o štvrtej ráno. Okrem dobrej nálady si odniesla aj výzdobu. Pri odchode totiž dala do rúk manželovi kyticu zloženú z kvetov, ktoré počas večera zdobili priestory Slovenského národného divadla.

Viac informácií o podujatí: 

Ples v opere 2015: Policajti, obrovské ploty, zatarasené námestie a opatrenia proti demonštrantom!

V lifestylovom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť komentáre k jednotlivým róbam, v akých sa prítomné dámy po červenom koberci prešli. Kto zažiaril najviac? 

Toto na Plese v opere 2015 nevyslo: Drobovej trapas na červenom koberci, Heringhovej výstredný gýč!

Ples v opere 2015: Sklovskej šaty prekvapením, Danglovej vlastný výtvor a Skoncová ako Kim Kardashian! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu