Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čo sa dialo po Plese v opere? Kollár ukázal pravú tvár, známeho herca podopierala manželka!

Boris Kollár svojej partnerke Andrei Heringhovej galantne pomohol pri nasadaní auta. Hercovi Františkovi Kovárovi bola manželka veľkou oporou. A to doslova.  Zobraziť galériu (26)
Boris Kollár svojej partnerke Andrei Heringhovej galantne pomohol pri nasadaní auta. Hercovi Františkovi Kovárovi bola manželka veľkou oporou. A to doslova.

BRATISLAVA - Zabávali sa do skorého rana! V sobotu večer odštartovala plesová sezóna, ktorú na Slovensku už tradične otvára Ples v opere. Honosné podujatie prilákalo do priestorov historickej budovy SND množstvo známych tvárí. Nechýbal medzi nimi ani podnikateľ Boris Kollár (48), ktorý pri odchode domov ukázal svoju galantnosť. Známemu hercovi Františkovi Kovárovi (67) komplikovali zábavu zdravotné ťažkosti, kvôli ktorým ho musela pri ceste domov podopierať manželka.

Galéria: Fotoreportáž z Plesu v opere. Ako sa zabávala smotánka?

Užili si to! Počas uplynulého víkendu sa v našom hlavnom meste konal Ples v opere, ktorý je považovaný za najprestížnejšiu udalosť roka. Príchody a aj odchody známych tvárí boli preto ostro sledované. Topky.sk vám prinášajú zábery, ktoré mapujú dianie po prestížnej udalosti.

Prví hostia začali odchádzať okolo jednej hodiny v noci. Zhruba vtedy vystupovala na pódiu hlavná hviezda, americká speváčka Suzanne Vega, ktorá si za svoj výkon vyslúžila búrlivý potlesk. Tanečnému priestoru sa však vyhýbal herec František Kovár. Ako sa nám podarilo zistiť, umelca trápia zdravotné ťažkosti, ktoré mu komplikujú chôdzu. Počas večera ho preto starostlivo podopierala jeho manželka. Inak tomu nebolo ani pri odchode domov.

Rytmami hudby sa naopak nechal zlákať Boris Kollár. Spoločne s Andreou Heringhovou si užívali najmä vystúpenie Marie Rottrovej. „Je dobrý tanečník,” pochvaľovala otca svojich detí tmavovláska. To však nie je jediné boháčove plus. Známy záletník síce partnerku neraz potrápil svojimi milostnými aférkami, no na galantnosť očividne nikdy nezabúda. Boris totiž pri odchode domov pozorne otvoril svojej partnerke dvere auta a pomohol jej pri nastupovaní. 

Chystáte sa aj vy na spoločenské podujatie počas plesovej sezóny? Nevyrobte si faux pas. V publikácii Nová veľká kniha etikety nájdete potrebné rady.

Čítajte tiež:

Kráľovná Plesu v opere 2014: Hlasujte, ktorá dáma bola v róbe najkrajšia! >>
Ples v opere 2014: Hlasujte a vyberte najkrajšiu dámu plesu!>>
Ples v opere: Šéf Markízy ukázal partnerku, Sklovská kohúta na hlave a Hablovičová v závoji >>
Ples v opere 2014: Malachovská ukázala stehienko, Heringhová v čiernom a extravagantná Sklovská >>
Ples v opere naživo: Zátarasy, demonštranti a kopa policajtov >>
Takto sa rodí najhonosnejšia akcia roka: FOTO zo zákulisia Plesu v opere >>
Najväčšie plesové trapasy: Zdenin gýč, prsia, žuvačka na koberci a ďalšie >>

VIDEO: Príchody hostí na slávnostný Ples v opere.

Príchody hostí na Ples v opere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu