Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sklovskej ródeo na pódiu, popletený Kollár aj Drobovej trapas na červenom koberci: Plesové faux pas!

Sisa Sklovská to roztočila na pódiu s Rickom Astleym, Boris Kollár zabudol na etiketu, Gabriele Drobovej spadla kabelka. Zobraziť galériu (5)
Sisa Sklovská to roztočila na pódiu s Rickom Astleym, Boris Kollár zabudol na etiketu, Gabriele Drobovej spadla kabelka. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dnešný večer bude patriť najprestížnejšej udalosti roka. V historickej budove Slovenského národného divadla sa totiž koná 16. ročník Plesu v opere. Ide o noblesnú akciu, kde si hostia dávajú dvojnásobný pozor na to, ako sa správajú. No aj tak sa občas pritrafí menšie či väčšie faux pas. My vám prinášame prehľad trapasov z minulého ročníka.

Sklovskej ródeo na pódiu s Rickom Astleym

O vyslovene najväčšie faux pas sa počas minuloročného Plesu v opere postarala speváčka Sisa Lelkes Sklovská. O tej je známe, že miluje spev a tanec a temperamentom by jej v našom šoubiznise rozhodne nikto konkurovať nemohol. Dokázala to aj vlani, keď počas najprestížnejšej akcie roka viackrát narušila vystúpenie hviezdy večera Ricka Astleyho. To, že bez pozvania vyliezla na pódium a vybalila svoje spevácke umenie, podráždilo nielen samotného speváka, ale aj prítomné osobnosti. 

Zaujímavosťou je, že tento rok sa už tmavovláska so svojím manželom Jurajom Lelkesom na zozname hostí nenachádza. Pritom niekoľko rokov po sebe boli doslova neoddeliteľnou súčasťou Plesu v opere. 

Sklovskej ródeo na pódiu,
Zobraziť galériu (5)

Heringhovej gýč a popletený Kollár

Andrea Heringhová na honosný Ples v opere minulý rok zvolila pomerne nečakanú róbu. Namiesto noblesy totiž siahla po neprehliadnuteľnom modeli vyzdobenom farebnými ružami a červenými operencami. No na takúto pompéznu udalosť sa hodia decentnejšie šaty a slávnostnejšie pôsobia skôr tie jednofarebné. Tmavovláskin kúsok sa tak radil k tým najvýstrednejším a dalo by sa povedať, že aj najgýčovejším. 

O menšie faux pas sa pri odchode z historickej budovy SND postaral aj jej partner, podnikateľ Boris Kollár. Hoci je boháč známy tým, že spoločenskú etiketu má v malíčku, tentoraz išla bokom. Multiotecko sa zrejme nevedel rozhodnúť, či dá mamičke svojich 2 detí pri vychádzaní z budovy prednosť, alebo pôjde prvý. Výsledkom bolo, že sa nakoniec do dverí natlačili obaja. 

Sklovskej ródeo na pódiu,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Drobovej trapas na červenom koberci

Riaditeľka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová minuloročný Ples v opere odštartovala menším trapasom. Počas príchodu do historickej budovy SND jej totiž priamo na červenom koberci padla kabelka. A hoci po správnosti by jej ju mal zdvihnúť partner, urobila tak sama. „Keďže som vedela, že má veľký problém s tým frakom po Vianociach, tak som sa to snažila rýchlo zachrániť,“ povedala nám k malej nepríjemnosti blondínka, ktorá to všetko brala s humorom. 

Sklovskej ródeo na pódiu,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Rosová si odniesla výzdobu

Politička Tatiana Rosová patrila k hosťom, ktorí si minuloročný Ples v opere užívali najdlhšie. Z akcie totiž odchádzala až o štvrtej ráno. No okrem dobrej nálady si z noblesnej akcie odnášala aj čosi iné – výzdobu. Pri odchode totiž dala do rúk manželovi kyticu zloženú z kvetov, ktoré počas večera zdobili priestory Slovenského národného divadla. 

Sklovskej ródeo na pódiu,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako BONUS vám prinášame video zo Sklovskej vyčíňania na pódiu s Rickom Astleym:

Sisa Sklovská na Plese

Viac o téme: Gabriela DrobováBoris KollárSisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu