Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mladá diablica Šarköziová (14): Pred kamerami urobila to, čo ešte nikdy predtým!

Vanessa Šarköziová v novom seriáli Tajné životy. Zobraziť galériu (9)
Vanessa Šarköziová v novom seriáli Tajné životy.

BRATISLAVA - Pre seriál je ochotná urobiť veľa! Mladá herečka a speváčka Vanessa Šarköziová (14) sa objavuje na televíznych obrazovkách RTVS v novom seriáli Tajné životy. Stvárňuje v ňom jednu z hlavných postáv - devätnástročnú Jessicu. Scenáristi pripravili v rámci deja pre dcéru známych muzikantov Silvie (41) a Ernesta (41) filmový románik. A tak mladučká brunetka z Cigánskych diablov zažila pred kamerami to, čo v reálnom živote ešte neokúsila. Svoj prvý bozk!

Dcéra známych muzikantov Silvie a Ernesta Šarköziovcov už odmalička kráča v šľapajach rodičov. Ako malé dievčatko sa zviditeľnila spevom, hrala na hudobné nástroje a dokonca účinkovala už aj v niekoľkých seriáloch. Odvtedy sa však zmenila. Vyrástla z nej atraktívna slečna, po ktorej začínajú mnohí chlapci pokukovať.

Tento fakt si všimol aj režisér nového seriálu Tajné životy Ján Sebechlebský. A tak Vanesse ponúkol jednu z hlavných úloh v spomínanom počine. Ako nám študentka konzervatória prezradila, z ponuky bola nadšená. „Som veľmi šťastná, že som dostala túto príležitosť,“ netajila Šarköziová, ktorá vo svojich štrnástich rokoch musela pred kamerami predviesť aj to, čo v reálnom živote ešte nezažila.

 „Myslím si, že herečka musí oddeľovať, čo je seriál a čo realita. Mala by preto zahrať všetko. Aj keď tam boli scény, ktoré som v reálnom živote ešte nerobila. Ako napríklad bozkávanie s chlapcom. A ešte k tomu s 21-ročným. Zo začiatku som z toho mala záchvaty smiechu, ale potom som si na to zvykla, už to bolo v pohode. Mám svoj prvý bozk zaznamenaný rovno v televízii,“ smiala sa mladá herečka.

Zaujímalo nás, či od nej tvorcovia okrem bozku vyžadovali aj nejaké chúlostivejšie scény. „Sú tam náznaky, ale samozrejme tam nebude nič viac, keďže je to vysielané v takom čase, v akom to je. Je to verejnoprávna televízia. Navyše, mám 14 rokov, takže nie je tam nič viac, iba náznaky,“ odvetila Vanessa.

Keďže brunetka nie je ešte plnoletá, zisťovali sme, čo na ľúbostné scény vraveli jej rodičia Silvia a Ernest z formácie Cigánski diabli. „Mama s týmito zábermi najskôr nebola úplne stotožnená. Otec v tom nevidel problém. No a nakoniec som s prijatím angažmánu presvedčila aj mamu. Povedala som jej, že mi musí dovoliť účinkovať v seriáli. Tak sa nakoniec nechala presvedčiť,“ dodala na záver talentovaná slečna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu