Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nečakaný vyhadzov z markizáckej Farmy: Favoritovi vytrela zrak krehká Lenka!

Lenka Švaralová zvíťazila v dueli proti Matúšovi Lengvarskému na plnej čiare. Zobraziť galériu (16)
Lenka Švaralová zvíťazila v dueli proti Matúšovi Lengvarskému na plnej čiare. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto azda nikto nečakal! Pondelok bol na markizáckej Farme nabitý prekvapivými situáciami. Najprv bývalí farmári museli rozhodnúť o tom, ktorý z dvojice Reza Givili (32) - Matúš Lengvarský (25) pôjde do semifinále. Vyradení osadníci prejavili podporu druhému spomínanému, a tak si mladý stavbár pred bránami finále zmeral sily s Lenkou Švaralovou (27). A na prekvapenie mnohých sa poriadne zapotil. Krehká tmavovláska totiž vôbec nebola ľahkým súperom. Práve naopak. Dokonca ho porazila na plnej čiare.

V piatok rozhodovali bývalí súťažiaci markizáckej Farmy o tom, ktorého finalistu chcú vidieť v „malom finále“. Ich hlasovanie dopadlo víťazne pre Lenku Švaralovú. Tá mala teda postup do predposledného duelu istý. No keďže Reza Givili a Matúš Lengvarský dostali od exstatkárov rovnaký počet hlasov, voľba druhého semifinalistu sa v pondelok musela opakovať. Hlasovanie bolo naozaj napínavé a do poslednej chvíle veľmi vyrovnané. Rozhodol napokon Ľuboš Jankech, ktorý posunul ďalej mladého stavbára.

V semifinále sa teda proti sebe postavili Lenka Švaralová a Matúš Lengvarský. A keďže išlo o mužsko-ženský súboj, ani duel nebol taký, na aký boli farmári doposiaľ zvyknutí. Neobsahoval totiž žiadne silové súboje - pozostával len z vedomostného duelu a z prekvapenia. V prvej disciplíne viedla od samého začiatku Lenuš. Odpovedala na všetky otázky správne, a tak sa jej podarilo získať prvý bod.

No aj v druhom meraní schopností vytrela svojmu kolegovi zrak. Úlohou súťažiacich bolo nadojiť 2 litre kravského mlieka. Komu sa to podarilo skôr, vyhral. Tentoraz tiež bodovala krehká tmavovláska, a tak sa jej podarilo to, čo očakával len málokto - porazila svalnatého favorita súťaže a prebojovala sa do veľkého finále. V ňom sa proti nej postaví Tibor Repa. 

„Na jednu stranu sa strašne teším a na druhú stanu si hovorím, že pre boha, zase ma čaká ten stres, že nebudem vedieť, do čoho idem. Ale teším sa. Mám radosť, že som to dotiahla až sem. Musím povedať, že klobúk dole pred Maťom. No aj pred hociktorým z ľudí, čo tu stoja za mnou. Takže som rada, že to je tak, ako to je,“ povedala tesne po dueli druhá finalista Lenuš, ktorá v šou bojuje najmä kvôli malému synovi. Chce mu totiž zabezpečiť lepšiu budúcnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu