Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zlizlo si to Slovensko: Medzinárodný trapas na Miss World!

Naša Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová bola podľa organizátorov reprezentantkou Slovinska. Zobraziť galériu (7)
Naša Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová bola podľa organizátorov reprezentantkou Slovinska. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poriadny prešľap! Uplynulú nedeľu sa konalo veľké finále medzinárodnej súťaže krásy Miss World. Našu krajinu reprezentovala rodáčka z Detvy Laura Longauerová (18), ktorá počas živého prenosu zo slávnostného večera predviedla aj svoje tanečné nadanie. Všetko by bolo v poriadku, keby organizátori podujatia neurobili veľkú chybu. A doplatila na to práve naša krajina.

Metropola Veľkej Británie včera žila slávnostným finále medzinárodnej súťaže krásy Miss World. Už tradične nás na podujatí reprezentovala držiteľka titulu Miss Slovensko. Tento rok to bola 18-ročná rodáčka z Detvy Laura Longauerová. No hoci sa brunetka nedostala ani do užšieho výberu, predsa len na seba počas večera upozornila. Ako jednej z ôsmich vybraných finalistiek z celého sveta sa jej totiž naskytla príležitosť predviesť pred porotou svoje tanečné umenie. 

No a práve táto chvíľa sa stala kameňom úrazu. Organizátorom večera sa totiž podaril trapas, aký by sa na podobných celosvetových súťažiach rozhodne nemal stávať. Keď totiž Laura v národnom kroji predstúpila pred divákov, nad hlavou jej namiesto anglického Slovakia svietil veľký nápis Slovenia. Tvorcovia finále tak z Longauerovej urobili reprezentantku úplne inej krajiny. 

Pochybenie kompetentných našu krásku veľmi sklamalo. „Som vďačná Miss Slovensko za možnosť reprezentovať našu krajinu na súťaži ako je Miss World. Veľmi ma mrzí len jedna vec. A to, že pri národných tancoch sa pomýlili a napísali počas môjho tanca Slovenia. Nemôžeme s tým nič urobiť, skutočne mi je to ľúto,“ reagovala na trapas brunetka. 

Víťazkou Miss World 2014 sa napokon stala 22-ročná Rolene Strauss z Juhoafrickej republiky. Druhé miesto obsadila Maďarka Edina Kulcsár. Na tretej priečke skončila Američanka Elizabeth Safrit.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu