Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gombitová po 12 rokoch na scéne: Plač a neskutočné dojatie!

Marika Gombitová sa po 12 rokoch vrátila na scénu. Zobraziť galériu (11)
Marika Gombitová sa po 12 rokoch vrátila na scénu.

BRATISLAVA – Toto už nikto nečakal! Slovenská hudobná ikona Marika Gombitová (58) sa po 12 rokoch v ústraní v nedeľu večer opäť objavila na televíznych obrazovkách. Vystúpila v relácii televízie Joj, kde zaspievala skladbu Vyznanie. Interpretkin návrat na scénu mnohých pozitívne prekvapil a dojal. Diváci v publiku neudržali svoje emócie na uzde a ronili jednu slzu za druhou.

Diváci neskrývali dojatie! Nekorunovaná kráľovná slovenskej populárnej hudby Marika Gombitová sa po dlhom čase v ústraní rozhodla opäť začať verejne žiť. Po dvanástich rokoch sa v nedeľu večer objavila na obrazovkách televízie Joj, kde svojím vystúpením s baladou Vyznanie dojala fanúšikov k slzám. Niekoľkonásobné standing ovation v sále iba potvrdilo, že speváčkin návrat divákov nesmierne potešil.

Rovnako nadšená a rozcítená  bola aj samotná interpretka, ktorá priznala, že sa plánuje vrátiť na hudobnú scénu. „Ja by som sa chcela predovšetkým poďakovať za to milé, vrúcne prijatie. Veľmi ste ma dojali, som šťastná. Teším sa, že som tu a že sa začne trošku nová etapa môjho života. Som veľmi šťastná a verím, že to bude aj tak naďalej,“ povedala rozochveným hlasom Gombitová. 

Speváčka sa vyjadrila aj k rokom, ktoré strávila mimo očí verejnosti. „Nemyslím si, že to bolo o tom, že som sa skrývala, alebo že som nechcela byť tu s vami. Jednoducho to bolo. To, aký mám život, možno si mnohí myslíte , že som uzavretá pred svetom a tak, ale snažím sa naplniť svoj život aspoň tak, aby som bola spokojná. Mám mojich dvoch psíkov, o ktorých sa starám, dávajú mi veľa lásky a ja im ju opätujem, takže som veľmi šťastná,“ prezradila speváčka divákom o čase strávenom v úzadí. Fanúšikovia slovenskej hudobnej ikony sa už ale môžu tešiť na ohlásený návrat tejto hviezdy. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa speváčka opäť predstaví na scéne a kedy vypustí do sveta nejakú novú skladbu. 

Prečítajte si komentár na Hudba.sk: V siedmom nebi na comeback stačí aj playback

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu