Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevkusná Vondráčková na červenom koberci: Div, že jej prsia nevypadli!

Najodhalenejší dekolt na českom Slávikovi. Zobraziť galériu (4)
Najodhalenejší dekolt na českom Slávikovi. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa u našich západných susedov odovzdávali hudobné ceny Slávik. Jedno z ocenení si odniesla aj Lucie Vondráčková (35), ktorá bola Čechmi zvolená za druhú najlepšiu speváčku. No to zďaleka nebolo to hlavné, čím tmavovláska počas večera pútala pozornosť. Do spoločnosti totiž prišla v šatách s megavýstrihom - no a ten v kombinácii s jemnou látkou kompletne odhaľoval jej bujné poprsie. Veď pozrite sami!

Uplynulý víkend patril hudbe. U našich západných susedov sa totiž po roku opäť odovzdávali ceny Slávik pre najlepších spevákov a speváčky. Hlavné sošky si už tradične odniesli Lucie Bílá a Karel Gott, no medzi ocenenými nechýbala ani Lucie Vondráčková. Tú si Česi v ženskej kategórii zvolili za druhú najlepšiu. 

No viac ako ocenením v rukách tmavovláska pútala pozornosť svojím vzhľadom. Len máloktorý chlap sa totiž kráske dokázal počas večera pozerať do očí. Svetlé šaty z jemnej látky, a navyše s hlbokým výstrihom, totiž kompletne odhalili jej bujné poprsie. Všetkým prítomným sa tak naskytol pohľad na presné obrysy jej ženských zbraní. 

No nebola to práve „trefa” do čierneho... Práve naopak, Lucie sa v tomto prípade radšej mala riadiť heslom, že menej je niekedy viac. Hlavne u dvojnásobnej mamičky by sa totiž očakávalo, že pri voľbe svojej róby bude trochu striedmejšia. Aký je váš názor? 

Lucii Vondráčkovej sa počas večera len máloktorý chlap pozrel do očí.
Zobraziť galériu (4)
Lucii Vondráčkovej sa počas večera len máloktorý chlap pozrel do očí.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lucie Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu