Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dusno v Markíze kvôli Kvete Horváthovej: Otvorená vojna s moderátorkou!

Kvete Horváthovej sa nepáčilo, že ju v zábavnej šou Kredenc pomenovali Krepka. Dnes je z nej preto Fretka. Zobraziť galériu (6)
Kvete Horváthovej sa nepáčilo, že ju v zábavnej šou Kredenc pomenovali Krepka. Dnes je z nej preto Fretka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hneď úvodná časť novej markizáckej relácie Kredenc sa nezaobišla bez komplikácií! Problémom bolo, že tvorcovia v nej okrem iných parodovali aj moderátorku Kvetu Horváthovú (37). Plavovlásku v programe označili ako Krepku z reality šou Farma. To sa jej však nepáčilo, a tak vedenie v Záhorskej Bystrici zabezpečilo, že z reprízovanej časti bolo vtipné pomenovanie odstránené. Dano Dangl (39), ktorý humoristický program produkuje, sa však spolu so svojím tímom nezľakol. Práve naopak, z blondínky si uťahuje ďalej - vymyslel jej novú prezývku.

Pred týždňom sme vás na Topkách informovali o dusnej atmosfére, ktorá v týchto dňoch panuje v televízii Markíza. Na svedomí to má nová zábavná šou Kredenc. Humoristi v nej parodujú mnohé obľúbené relácie, ale aj známe tváre modro-žltej stanice. No a práve uťahovanie si z osobností zo Záhorskej Bystrice sa stalo kameňom úrazu. Hneď úvodná časť totiž poriadne rozzúrila dve moderátorky - Zlaticu Puškárovú a Kvetu Horváthovú.

Druhej spomínanej prekážalo meno Krepka, akým ju v paródii na reality šou Farma označili. V reprízovanej časti sa preto humorné pomenovanie neobjavilo. Vedenie ale urobilo zásah do projektu bez vedomia jeho tvorcu Daniela Dangla. Ten sa o tomto kroku dozvedel až od nás. 

No vyzerá to tak, že zásahu do relácie sa vôbec nezľakol. V parodovaní Horváthovej totiž veselo pokračuje ďalej spolu so svojím tímom. Z blondínky už aktuálne nie je Krepka, ale Fretka. U otca projektu sme zisťovali, ako prezývka vznikla. „Meno sme vymýšľali my kredencáci. Kvetke údajne vadilo, že osoba jej podobná sa volá Krepka, tak sme vyšli v ústrety a premenovali ju,“ vysvetil pre topky.sk scenárista projektu Dano Dangl.

No, ktovie, či už moderátorka neľutuje, že sa v súvislosti s pôvodnou Krepkou vôbec ozývala. Fretka, ako ju teraz v televízii volajú, je totiž domestikovaná forma tchora. A ten je známy svojím špecifickým zápachom. V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú moderátorku, aby sa nám k novému pomenovaniu vyjadrila. Na našu správu však nereagovala. 

Karma v Kredenci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu