Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto v telke nebolo: Polnišová v Kredenci prestrelila, Kemka reagoval vulgárne!

Tieto zábery s Jurajom Kemkom sa na televízne obrazovky nedostali. Zobraziť galériu (6)
Tieto zábery s Jurajom Kemkom sa na televízne obrazovky nedostali. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tieto zábery diváci nevideli! Markizácky Kredenc divákom okrem nahratých scénok vždy prináša aj pokazené zábery. No občas sa nájdu také, ktoré televízia radšej na svoje obrazovky nepustí. A ani sa nečudujeme - pri natáčaní jedného zo skečov sa totiž Petra Polnišová (39) tak vžila do svojej úlohy, že na to nepríjemne doplatil jej herecký kolega Juraj Kemka (39). Toho vzniknutá situácia natoľko prekvapila, že dokonca použil vulgárne slová.

Natáčanie zábavnej šou sa nikdy nezaobíde bez srandy. Dokazujú to aj pokazené zábery z markizáckeho Kredencu, ktoré televízia vysiela vždy v závere relácie. A tie dokonca často pobavia diváka ešte viac ako svedomito zahraté scénky. No aj nepodarky musí televízia roztriediť na tie, ktoré diváci môžu vidieť a tie, ktoré sa na obrazovky nedostanú. 

Jednou z takých je napríklad scéna, v ktorej sa Juraj Kemka a Petra Polnišová predbiehajú, kto z nich bude pri moderátorskom stolíku skôr. No herečka to so svojím výkonom pred kamerami trochu prestrelila. Do hrania sa totiž vložila viac, ako bolo nutné a do svojho kolegu poriadne strčila. Ten však nečakanú ranu od svojej moderátorskej partnerky nezvládol a skončil na zemi.

O tom, že tento pád nebol plánovaný, svedčí reakcia známeho herca, ktorý sa neudržal a použil vulgarizmus. „Veď ja som normálne j*bol, veď ty si ma normálne sotila. Ona ma sotila!“ zahlásil neveriaco. Je teda už jasné, prečo televízia tieto pokazené zábery do relácie nezaradila. Zverejnila ich len na svojej internetovej stránke. 

VIDEO: Pokazené nakrúcanie Kredencu

pokazeny zaber Kredenc

Patrí skeč šou Kredenc k vašim obľúbeným? Nezabudnite ju podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem!<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu