Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Puškárová ako ju nepoznáte: Zlatica, ty sa teda nezdáš!

Zlatica Puškárová si nie vždy potrpí na seriózny výzor. Zobraziť galériu (9)
Zlatica Puškárová si nie vždy potrpí na seriózny výzor.

BRATISLAVA - Fíha! Zlatica Puškárová (37) mala dlhé roky povesť nekompromisnej politickej moderátorky. Zdá sa však, že svoj imidž nie vždy podriaďovala tomuto statusu. V našom archíve sme totiž narazili na dosť prekvapivý záber zachytávajúci dlhoročnú markizáčku. Blondínka sa v roku 2008 vybrala na muzikálovú premiéru v kratučkej minisukni a v sieťovaných pančuchách. Tie mali navyše vzor evokujúci vzhľad ľahkej devy z westernového filmu.

Iná, než dnes! Zlatica Puškárová bola kedysi moderátorkou politickej relácie Na telo, potom prestúpila do Televíznych novín. Dlhé roky je teda verejnosťou vnímaná ako tvár serióznych spravodajských a publicistických formátov. Aj ona však má chvíľky, kedy chce byť jednoducho len za sexi ženu. Urobila tak aj pred pár rokmi na premiére muzikálu Fontána pre Zuzanu.

Na archívnej fotografii z tejto spoločenskej akcie sa na seba Zlatica takmer nepodobá. Nielenže má kratšie vlasy, ale do očí bije hlavne oblečenie, aké si s ňou asi nikto nespája. Blondínka si totiž na seba vzala naozaj krátku minisukňu, pričom pozornosť na nohy upútala aj výraznými pančuchami. Tie by mohla aktuálne využiť aj do halloweenskeho kostýmu westernovej tanečnice. „Nevedela som, čo si mám obliecť,” komentovala vtedy svoj outfit Puškárová. Málokto však zrejme tušil, že takéto kúsky vo svojom šatníku vôbec má...

Dnes by sa Zlatica Puškárová asi na svojom outfite dobre pobavila.
Zobraziť galériu (9)
Dnes by sa Zlatica Puškárová asi na svojom outfite dobre pobavila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu