Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Puškárová prekvapila divákov Markízy: Na obrazovkách vyzerala ako bábika!

Zlatica Puškárová aj vďaka výrazne nalíčeným mihalniciam pripomínala počas Televíznych novín bábiku. Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová aj vďaka výrazne nalíčeným mihalniciam pripomínala počas Televíznych novín bábiku. (Zdroj: Tv Markíza/internet)

BRATISLAVA - To sú kukadlá! Zlatica Puškárová (37) za roky pôsobenia v televízii radikálne zmenila imidž. Aj ona si totiž uvedomuje, že vzhľad je pri práci pred kamerami naozaj dôležitý. Stále sa preto snaží svoj výzor rôznymi spôsobmi vyšperkovať k dokonalosti. No nedávno to so skrášľovaním trochu prehnala. Divákov markizáckych Televíznych novín totiž prekvapila mihalnicami, ktoré spôsobili, že vyzerala ako umelá bábika.

Práca v televízii si okrem bohatej slovnej zásoby, daru reči a štipky exhibicionizmu vyžaduje aj oku lahodiaci výzor. Preto moderátorky, a občas aj páni, siahajú po líčidlách, aby svoj vzhľad vyšperkovali k úplnej dokonalosti. No aj tu platí pravidlo, že niekedy je menej viac.

Známa tvár markizáckych Televíznych novín, Zlatica Puškárová, totiž práve svojim zvláštnym mejkapom nedávno prekvapila divákov. Mihalniciam dopriala viac maskary, ako by bolo vhodné. A to spôsobilo, že vyzerala neprirodzene - ako umelá bábika. 

V tejto súvislosti sme markizáčku aj oslovili. Chceli sme vedieť, či zmenila vizážistku. Ako nám plavovláska prezradila, všetko je po starom a žiadny nový člen tímu si ju do parády nezobral. Podľa nej bola vizáž v úplnom poriadku. „Nemyslím si, že by som mala silné líčenie. Mala som len zvýraznené svoje vlastné mihalnice. Tiene nepoužívam už pomerne dlho,“ prezradila pre topky.sk Puškárová, ktorej vraj práve tento výzor mnohí chválili. „Paradoxne mi prišlo veľa pozitívnych ohlasov,“ povedala nám Zlatica. Aký je váš názor na vzhľad známej moderátorky? 

Zlatica Puškárová nedávno na obrazovkách televízie Markíza prekvapila poriadne výraznými mihalnicami, vďaka ktorým pripomínala bábiku.
Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová nedávno na obrazovkách televízie Markíza prekvapila poriadne výraznými mihalnicami, vďaka ktorým pripomínala bábiku.  (Zdroj: Tv Markíza/internet)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu