Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Česká herečka desí vzhľadom: Vyzerá ako živá mŕtvola!

Anna Linhartová dramaticky zmenila imidž. Zobraziť galériu (15)
Anna Linhartová dramaticky zmenila imidž. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha, táto zmena jej príliš nepristane! Pred pár dňami mal u nás premiéru nový český film s názvom Rozprávkar. Okrem Jiřího Macháčka (48) a Ane Geislerovej (38) si v ňom zahrala aj mladá nádejná herečka Anna Linhartová (20). No tá na premiére poriadne šokovala svojím výzorom. Ryšavka sa totiž v Bratislave objavila s blond vlasmi. V spojení so svetlou pleťou a nevýrazným obočím pôsobila takmer ako živá mŕtvola.

V jednom z bratislavských kín sa pred pár dňami konala premiéra českého filmu Rozprávkar. Okrem hostí, ktorí si zaujímavú snímku prišli pozrieť, sa v sále objavili aj tvorcovia a hlavní protagonisti. Okrem Jiřího Macháčka, či Ane Geislerovej nechýbala ani vychádzajúca hviezda českej kinematografie Anna Linhartová. A práve tá počas večera pútala najviac pozornosti.

Mladučká herečka s porcelánovou pleťou, nevýrazným obočím a kučeravými vlasmi platinovej farby totiž vyzerala doslova ako živá mŕtvola. Jej svetlá tvár v kombinácii s odfarbenými vlasmi nepôsobila príliš zdravo, skôr desivo. Anna tak bola vďaka svojmu výzoru neprehliadnuteľná. 

Zrejme práve snaha šokovať stála za touto zmenou imidžu. Ryšavka sa totiž takto prefarbená po prvý raz objavila na nedávnej módnej prehliadke v Paríži, na ktorú ju pozvala prestížna svetová značka. Tam naopak herečka hviezdila a keď vstúpila na červený koberec, fotografi sa išli potrhať, ako keby pred nich predstúpila hollywoodska hviezda. No, asi je to vec vkusu. Aký váš názor? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu