Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská herečka v priesvitnom: Fúha, to je ale kosť! Kristína, si to fakt ty?

Kristína Svarinská ako sexi kráska. Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská ako sexi kráska.

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Mladá slovenská herečka Kristína Svarinská (25) pôsobí v súkromí i na obraze zvyčajne nenápadným dievčenským dojmom. Na nedávno vzniknutom modelingovom zábere sa však zo známej brunetky stala úplne iná žena. Jej identitu by mali problém odhaliť aj najbližší.

Hotová femme fatale! Mladá herečka Kristína Svarinská, známa napríklad zo seriálov Panelák, Druhý dych, či Klan, sa na obraze objavovala zväčša s nenápadným líčením. No keď si ju vezmú do parády profesionálni vizážisti, dokáže sa zmeniť na poriadne zmyselnú ženu. Dôkazom je aj fotografia, na ktorej brunetka pózuje v priesvitnej sexi blúzke s perím. Jej atraktívnosť dopĺňa výrazné dymové líčenie očí a uhladený účes do chvosta.

„Čo sa týka mejkapu, tak je naozaj pre mňa absolútne nezvyčajný, ale to je to, čo ma baví na takýchto foteniach. Pretože vtedy som na chvíľku niekto úplne iný. Niekto, za koho by som sa v reálnom živote nevydávala. V bežnom živote si samú seba neviem predstaviť s tak výrazným líčením, to proste nie som ja. Aj keď mám niekedy chuť byť viac femme fatale než nenápadné dievča, väčšinou aj tak skončím pri mikine a teniskách,“ prezradila s úsmevom herečka.

Zaujímalo nás, či sa v takej polohe, v akej je zachytená na zábere, cíti sexi alebo ako bohyňa. „Rozhodne nie, i keď počuť to z tých správnych úst mi vždy vyčaruje úsmev na tvári,“ uzavrela Svarinská, ktorá svojím šarmom bezpochyby okúzli nejedného muža.

Kristína Svarinská ako femme fatale.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská ako femme fatale.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu