Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Josef Rychtář ryžuje na mŕtvej Bartošovej: Tomuto neuveríte!

Josef Rychtář, vdovec po Ivete Bartošovej, nemá naozaj žiadne zábrany. Zobraziť galériu (5)
Josef Rychtář, vdovec po Ivete Bartošovej, nemá naozaj žiadne zábrany.

PRAHA - Bez zábran! Josef Rychtář (56) sa nedávno musel vysťahovať z vily po svojej zosnulej manželke Ivete Bartošovej (†48). Z domu si však odniesol všetky jej šaty a topánky. Mnohí si preto pomysleli, že ich plánuje speňažiť. Vdovec však opäť prekvapil. Na mŕtvej speváčke zarobil iným spôsobom. Za pol hodiny zinkasoval vďaka nej rovných 20 tisíc českých korún (cca 723 eur).

Mediálna sláva mu nestačí, potrebuje aj prachy! Josef Rychtář spravil zo smrti Ivety Bartošovej riadny cirkus. Teatrálne sa hádzal na koľajnice, kde vyhasol jej život, pózoval s listom na rozlúčku a ukazoval kameň s krvou zosnulej. No ani skoro päť mesiacov po samovražde manželky so svojím zviditeľňovaním neskončil.

Niečo sa však predsa len zmenilo. Začal na tom zarábať. Nie predajom šiat, ktoré si odniesol z vily, ale iným spôsobom. Vypýtal si totiž honorár za utorkové vystúpenie v televízii, kde o Ivete rozprával. „Vysvetlite mi, pán Rychtář, ako je možné, že ste si dnešné polhodinové rozprávanie honoroval dvadsiatimi tisíckami korún? Myslíte, že je to morálne?” spýtal sa moderátor relácie Týždeň v ringu, boxer Ondřej Pála. 

Najznámejší vdovec však na svojom počínaní evidentne nič zlé nevidí. „Je to morálne. Toto mala začať robiť už Iveta,” obhajoval svoj prístup. Spomienky na speváčku tak v podstate predal a za neúctivé voči jej pamiatke to nepovažuje. Čo si myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu