Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Haščáková sa rúti do záhuby: Skončí ako Bartošová, tvrdia kolegovia

Barbara Haščáková pripomína kolegom Ivetu Bartošovú. Zobraziť galériu (8)
Barbara Haščáková pripomína kolegom Ivetu Bartošovú.

BRATISLAVA - Boja sa o ňu! Barbaru Haščákovú (34) zaviali po rokoch pracovné príležitosti opäť na Slovensko. Okrem pozitívnych reakcií na nový klip s Mirom Jarošom (36) k piesni Nepozerám sme však natrafili aj na nie príliš potešujúce vyjadrenia od jej kolegov z hudobnej brandže. Tí tmavovlásku prirovnávajú k nedávno zosnulej Ivete Bartošovej (†48), ktorá sa dlhodobo zmietala v depresiách.

Žije na hrane! Barbara Haščáková už roky trávi v USA, na Slovensko prichádza len sporadicky. Vo februári 2012 mala na návrat veľmi smutný dôvod. Zomrel jej totiž otec a práve po jeho smrti speváčka upadla do depresií. Zároveň sa v tom období naplno prejavili jej problémy s trávením. 

Barbare bol diagnostikovaný chronický zápal pankreasu, vďaka ktorému nad ňou neustále visí prízrak smrti. Jej stav je o to vážnejší, že tmavovláska ani nechodí na pravidelné kontroly. Kvôli jej psychickým a fyzickým ťažkostiam sa o ňu obávajú mnohí kolegovia. 

Jedným z nich je aj Robo Mikla, ktorý si pri komentovaní Haščákovej aktuálneho stavu nedával servítky pred ústa. „Barbara je skutočná umelkyňa, speváčka ťažkého kalibru. Žiaľ, stratená vo vlastnom svete, rútiaca sa do záhuby v ťažkej smrteľnej a žiaľ nevyliečiteľnej chorobe. Je mi ľúto vidieť ju zmietať sa v tom všetkom,” napísal spevák na sociálnu sieť a následne svoje slová pritvrdil. „Song s Mirom Jarošom je fantastický, žiaľ on nevie, do čoho šiel. RIP IB - SK IB,” dodal Mikla, pričom tmavovlásku nepriamo označil za slovenskú Ivetu Bartošovú. 

Zaujímavé je, že okrem kontroverzného speváka má rovnaký názor aj šansoniérka Lucia Šoralová. „Voľakedy naozaj spievala dobre, ale teraz mi to pripomína I. B. a jej pád,” vyjadrila sa muzikálová speváčka. Manažér Mira Jaroša, ktorý s Barbarou naspieval novú pieseň a nakrútil klip, takýto pocit ale nemá. „Barbara prišla na Slovensko kvôli tomu, aby natočila klip s Mirom. Celý náš tím sa jej snažili vytvoriť čo najlepšie podmienky na prácu. Nakrúcanie si užívala, dávala do toho všetko a išla na maximum svojich možností,” obhajoval pred nami speváčku. 

Napriek tomu sa však zdá, že nejaká komplikácia tu predsa len je. Ako sme totiž zistili, duet s Barbarou najnovšie promuje iba samotný Miro. Tmavovláska sa už týmto aktivitám nevenuje. Otázka je, prečo, keď spoluprácou bola maximálne nadšená. „Takáto dohoda bola od začiatku. Barbara súhlasila s televíznou premiérou pesničky a dopredu sme sa dohodli, že na rádiové promá už bude chodiť Miro sám. Média sa nie vždy k nej správali korektne, a preto s nimi komunikovať nechce a my to akceptujeme. Navyše, už nie je na Slovensku.” povedal nám spevákov manažér Michal Šefčík. Zostáva nám len dúfať, že nedôjde na slová slovenských umelcov a speváčka sa zo svojich problémov - ak nejaké naozaj má - čoskoro dostane. 

VIDEO: Nový klip Mira Jaroša a Barbary Haščákovej k piesni Nepozerám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu