Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Čierny piatok našich televíznych hviezd: Polnišovej plač, nevhodná Šóošová a Radičová za klobúkom!

Známe tváre nášho šoubiznisu sa v piatok lúčili s Vojtechom Hronom. Zobraziť galériu (22)
Známe tváre nášho šoubiznisu sa v piatok lúčili s Vojtechom Hronom.

BRATISLAVA - Svet slovenského šoubiznisu v stredu prišiel o veľkú osobnosť. Po dlhých dvoch rokoch prehral svoj boj so zákernou chorobou majiteľ produkčnej firmy Maya Vojtech Hron (†64). S mužom, ktorý stojí za slávou viacerých slovenských hviezd, sa prišli v piatok rozlúčiť na Martinský cintorín mnohé známe tváre. Odchod mediálneho „otca“ viditeľne zasiahol Petru Polnišovú (38), ktorá sa neubránila slzám. Iveta Radičová (57) zastierala smútok klobúkom a tmavými okuliarmi. Čierne sklá mala aj Lenka Šóošová (38), ktorá však nevhodne zvolila obuv.

Slovenský šoubiznis smúti! V stredu prehral svoj dvojročný boj so zákernou rakovinou mediálny vizionár Vojtech Hron. Ako majiteľ produkčnej spoločnosti Maya stál za zrodom mnohých veľkých televíznych projektov. Nejeden herec či moderátor mu môže ďakovať za odštartovanie svojej kariéry. 

Niet preto divu, že sa na poslednej rozlúčke s ním zhromaždilo naozaj veľa ľudí - približne sto. V obradnej sieni nechýbala okrem najbližšej rodiny napríklad Petra Polnišová, ktorá s televíznym mágom spolupracovala na šou S.O.S. alebo Partičke. Dorazil aj bývalý riaditeľ televízie Joj František Borovský. Ten, podobne ako herečka, nedokázal skryť smútok a plakal. 

Posledné zbohom prišla dať sivej eminencii slovenského šoubiznisu aj Iveta Radičová. Tá svoju zronenú tvár schovávala za čiernym klobúkom. Zatiaľ čo expremiérka zvolila na smutnú udalosť decentný primeraný doplnok, markizácka moderátorka Lenka Šóošová to so svojimi topánkami veľmi neodhadla. Nohy totiž odhaľovala v nešťastne zvolenej obuvi. Šľapky s kamienkami sa na takúto príležitosť skrátka nehodili. 

Rozlúčiť sa prišli aj herci, ktorí sa s producentom stretávali pri výrobe šou S.O.S - Roman Pomajbo, Peter Sklár a Dano Dang. Nechýbali ani Lukáš Latinák, Milan Kňažko, riaditeľka módnej televízie Gabriela Drobová, či moderátorky Katarína Brychtová a Jarmila Lajčáková–Hargašová. Všetci svojho priateľa vyprevadili do večného odpočinku za sprievodu piesne od Mariky Gombitovej a krásneho husľového sóla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu