Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Radikálna zmena Romana Pomajba: Za mesiac stratil 10 kíl!

Roman Pomajbo kedysi a dnes. Zobraziť galériu (5)
Roman Pomajbo kedysi a dnes.

BRATISLAVA - Na nespoznanie! Herec Roman Pomajbo (45) sa pred pár dňami objavil po dlhšej dobe na spoločenskej akcii. A mnohých svojím výzorom prekvapil. Bol totiž zjavne pochudnutý. Zisťovali sme, čo je príčinou radikálneho úbytku váhy.

Už to nie je on! Herec Roman Pomajbo sa pred pár dňami objavil na spoločenskej akcii, kde si pri pohľade na neho snáď každý všimol, že extrémne schudol. Zisťovali sme príčinu. „Som rád, že ste si všimli. To tak po pôrode býva, že schudnete,“ vtipkoval humorista, ktorý sa iba pred pár mesiacmi stal trojnásobným oteckom.

„Za mesiac som schudol približne 10 kíl. Mám z toho radosť. Dával som si pozor na stravu. Vynechával som cukry. Teraz v lete bolo jednoduchšie jesť iba zeleninu, čo je podľa mňa základ chudnutia,“ prezradil svoj recept Pomajbo. So stravou si nechal podradiť od kamarátky - odborníčky.

Zaujímalo nás, či sa počas tejto diéty venoval aj športu. „Behám rád, ale ešte som sa k tomu nedostal,“ priznal s úsmevom herec, ktorý sa však obáva, že stratené kilá čoskoro naberie späť. „Mám rád jedlo, takže uvidím, ako dlho ostanem na tejto váhe,“ reagoval Pomajbo. Zároveň dodal, že postavu si chcel vylepšiť nielen kvôli sebe, ale aj divákom, ktorí chodia na jeho predstavenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu