Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zdrvujúca správa pre Richarda Müllera: Stalo sa to, čoho sa najviac bál!

Richard Müller budúci týždeň pochová svoju milovanú mamu. Zobraziť galériu (4)
Richard Müller budúci týždeň pochová svoju milovanú mamu. (Zdroj: ČTK)

SENEC - Obrovský smútok! Richard Müller (52) práve prežíva jedno z najhorších období svojho života. Vo štvrtok totiž prišiel o milovanú mamu. Eliška Müllerová (†83) skonala v domove dôchodcov. Podľa našich informácií zomrela v spánku.

Je zdrvený! Richard Müller dostal od osudu krutú ranu. Pred pár dňami sa totiž stalo to, čoho sa obáva každé dieťa. Spevák navždy stratil svoju milovanú mamu Elišku, ktorá vo štvrtok zomrela v seneckom zariadení pre seniorov. „Skonala v spánku,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Stalo sa tak necelé dva mesiace pred jej 84. narodeninami. 

Hoci sa pani Müllerová dožila naozaj požehnaného veku, umelcov žiaľ to pochopiteľne nijako nezmenšuje. „Som smutný. Mal som s mamou veľmi blízky vzťah. Napriek jej vysokému veku a zdravotnému stavu sa to síce dalo očakávať, ale aj tak ma to šokovalo,” vyjadril sa pre topky.sk Richard. 

Spevák spolu so zvyškom rodiny teraz pripravuje poslednú rozlúčku. Pohreb Elišky Müllerovej sa bude podľa našich informácií konať v priebehu budúceho týždňa. Mesiac jún bude odteraz pre umelca časom bolestných spomienok - budúci piatok si totiž pripomenie aj úmrtie svojho otca. Herec Vlado Müller zomrel 20. júna 1996. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu