Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vrchol (ne)vkusu? Vierka Berkyová sa teda vie zmaľovať!

Vierka Berkyová by sa zrejme ako vizážistka neuživila. Zobraziť galériu (5)
Vierka Berkyová by sa zrejme ako vizážistka neuživila. (Zdroj: Facebook)

BELFAST - Čo to so sebou porobila?! V uplynulých rokoch o Vierke Berkyovej (22) nebolo veľmi počuť. Po výhre v šou SuperStar sa totiž vzdala hudobnej kariéry a spolu s rodinou odišla do Írska. Raz za čas však o sebe dáva vedieť prostredníctvom sociálnej siete. Tam tmavovláska nedávno pridala aj svoju aktuálnu fotku. Pohľad na ňu však vyvoláva zmiešané pocity. Zrejme sa zahrala na vizážistku, no výsledok teda nevyšiel.

Kedysi Vierka Berkyová pútala pozornosť nepopierateľným talentom. V roku 2007 vyhrala 3. sériu speváckej šou SuperStar a mala pred sebou sľubnú kariéru. No namiesto toho, aby jej hviezda stúpala do hudobných výšin, vzdala sa svojich snov a nadobro opustila Slovensko. Dlhodobo žije spolu s rodinou v írskom Belfaste, kde sa vydala a aj porodila synčeka Mária. Z času na čas o sebe dáva vedieť prostredníctvom sociálnej siete Facebook. 

Tam nedávno zverejnila aj svoju najaktuálnejšiu fotku. No pohľad na ňu nie je práve najšťastnejší. Tmavovláska sa totiž zrejme na chvíľu zahrala na vizážistku a naniesla na seba poriadne pestrú paletu farieb. Vďaka výrazným tmavofialovým tieňom na očiach a pestroružovej farbe na perách však bývalá superstaristka nepôsobí ako sexi diva - čo zrejme bolo jej prvotným cieľom - ale pripomína skôr veľkonočné vajce. Veď posúdte sami.

Vierka Berkyová to so svojim mejkapom poriadne prehnala.
Zobraziť galériu (5)
Vierka Berkyová to so svojim mejkapom poriadne prehnala.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu